Когато клип в YouTube акумулира почти 40 милиона гледания и

...
Когато клип в YouTube акумулира почти 40 милиона гледания и
Коментари Харесай

Относно филма по сериала „Приятели“...

Когато клип в YouTube акумулира съвсем 40 милиона гледания и след това го адресират по новинарски излъчвания и вечерни токшоута в Съединените щати, би трябвало да отразява нещо правилно, нали? В него би трябвало да се съдържа най-малко зрънце истина. Нали?!

Това беше мисловният поток на милионите почитатели на сериала „ Приятели “ по целия свят, откакто в обществената мрежа за видеоклипове YouTube се появи професионално изработен и извънредно безапелационен филмов откъс за нов филм с присъединяване на обичаните им телевизионни герои, изиграни от истинските реализатори на съответните функции в сериала.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА 12 НЕЩА, КОИТО НЕ съдебна техническа експертиза ЗАБЕЛЯЗАЛИ В "ПРИЯТЕЛИ "

За тяхно страдание, в клипа няма даже зрънце истина.

Трейлърът, инсталиран до съвършенство от несъмнено способен монтажист с псевдонима Smasher, просто съдържа фрагменти от предходни екранни появи на шестимата основни артисти от „ Приятели “ от разнообразни техни филми и сериали.

Във подправения филмов откъс даже е инкорпорирана част от речта на Мат Лебланк, когато завоюва „ Златен глобус “ преди няколко години, с цел да наподобява по този начин, като че ли героят му Джоуи Трибиани е сграбчил влиятелната актьорска премия!



Но колкото и ловко да е инсталиран подправеният рекламен клип, това не трансформира обстоятелството, че разруши сърцата на всички обнадеждени почитатели, когато истината излезе нескрито.

Наложи се Лиса Кудроу, която играе Фийби в „ Приятели “, да разяснява въпроса персонално пред Конан О‘Брайън, на който гостуваше, с цел да популяризира анимирания си филм „ Бебе необут “, който е номиниран за „ Оскар “.

Е, в случай че сте измежду гореспоменатите разочаровани почитатели, което намирам за прекомерно евентуално, щом сте стигнали дотук с четенето на публикация с такова заглавие, изпратете на собствен другар 4-5 анимацийки на плачещи човечета във Фейсбук и продължете да четете, с цел да разберете по какъв начин да разпознавате сходни подправени филмови откъси отсега нататък.

На първо място,

с цел да има филмов откъс за някакъв филм, той следва към този момент да е сниман най-малко до половината, с цел да инсталират студиото съответните фрагменти в къс рекламен клип. Това на собствен ред значи, че филмът би трябвало да е бил обявен наред с актьорски състав, сценаристи, режисьор и по този начин нататък.



Ако сте почитатели на „ Приятели “, а вие явно сте, щом сте попаднали на подправения филмов откъс във Фейсбук или YouTube, убеждавам ви, първо щяхте да попаднете на информация, че ще се прави филм по сериала много месеци преди да налетите на филмов откъс за него. Дори този величествен анонс би следвало да бъде предшестван от месеци, изпълнени със спекулации по отношение на това дали актьорите ще се съгласят да се върнат към класическите си функции, какви възнаграждения ще желаят, и други сходни въпроси.

На второ място,

с цел да не се почувствате излъгани, проверете на какъв канал в YouTube е качено видеото, което сте гледали. Филмовите филмови откъси се качват първо и извънредно на съответните публични канали на киностудията като Fox, Disney, Paramount, Universal и други. Бидейки публични, въпросните канали не качват наличие, направено от почитатели, така че достоверността на клиповете в тях е вън от подозрение.

След като се разгласяват в тези YouTube профили, филмовите откъси плъзват и по разнообразни неофициални канали, само че постоянно могат да бъдат открити в първоизточника си. Затова, в случай че гледате филмов откъс от канал с име като Smasher, уверете се, че ще намерите същия и в каналите на NBC и Warner Bros. поради обстоятелството, че те са дадени като насочни точки в самото подправено видео!

Няма да навреди и в случай че кликнете на секцията About в канала с името Smasher. Този YouTube профил качва както действителни и публични рекламни клипове за идни филми, по този начин и „ концепции “, както монтажистът им Роб Лонг ги назовава във въпросната секция About, за филми, които съществуват единствено във фантазиите на избрани хора.

На последно място,

скъпи почитатели на „ Приятели “, просто вярвайте на личните си любимци. Всички шестима артисти в основните функции са подчертавали неколкократно, че тази част от кариерите им е завършила и те не имат намерение да се връщат към нея.

Единственият реален вид, при който биха се отметнали от думите си, е някое кино студио да предложи на всеки един от тях по 20 милиона $, с цел да се върнат към най-разпознаваемите си функции – а това просто няма по какъв начин да стане.

Предполагам, че в случай че навляза в детайлности в процеса на бюджетирането на огромните холивудски филми, мога да напиша цяла обособена публикация, така че ще спра дотук.

А вие не унивайте! „ Приятели “ към този момент публично е в Netflix, така че никой няма да ви попречи да си го гледате още веднъж и още веднъж, с каквато скорост пожелаете.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР