Когато късметът е с нас, се чувстваме много по-обнадеждени и

...
Когато късметът е с нас, се чувстваме много по-обнадеждени и
Коментари Харесай

Късметче според зодията за месец март

Когато шансът е с нас, се усещаме доста по-обнадеждени и щастливи. Този месец звездите са отредили за всеки от зодиакалните знаци специфични късметчета, които ще ухилен дните ви.
Ето ги и тях:
Овен
Това е месецът на приятните запознанства за представителите на зодия Овен. Предстои им да се срещнат с забавни и положително настроени към живота хора. Те ще им оказват помощ в бъдещите инициативи и се чака да се завържат другарства за цялостен живот.
Телец
При представителите на зодия Телец ще се случват всекидневно красиви и спонтанни неща. Те евентуално ще открият същинската обич в лицето на сътрудник или другар. Това ще върне още веднъж вярата им в положителното и цялата година ще им бъде сполучлива и щастлива.
Близнаци
Ще сполучат в професионален проект. Март месец се чака да бъде извънредно сполучлив за представителите на зодия Близнаци. Ще съумеят да надградят постигнатото досега и това откровено ще ги стимулира.
Рак
При Раците проблемите ще изчезнат като с магическа пръчица през месец март. Всяко едно неразбирателство ще остане в предишното.
Лъв
Лъвовете ще се радват на заслужена отмора през март месец. Най-накрая ще намерят време за себе си и ще си отдъхнат пълноценно.
Дева
Девите ще пътуват в небесата. Те от дълго време имат проекти да посетят екзотични дестинации и ето, че най-сетне ще съумеят да се порадват на хубостта по света.

Везни
Везните ще получат мечтано заплащане. В банковите им сметки ще постъпи не дребна сума, която освен ще ги подари със самочувствие, само че и ще ги накара да се усещат самостоятелни, което е доста значимо за тази зодия.
Скорпион
Скорпионите ще получат мечтаното предложение за работа през месец март. Най-накрая ще се усещат по този начин, все едно са спечелили шестица от тотото. Те мечтаят за високи достижения и това е техният месец.
Стрелец
За представителите на зодия Стрелец няма невъзможни неща и този месец го потвърждават за следващ път. Ще пътуват, ще реализират и ще сбъдват.

Козирог
 КЪСМЕТЧЕ за 26 февруари съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 26 февруари съгласно зодията
Овен Оставете сърцето ви да ви води през днешния ден, то няма да сбърка вярната посока. Телец Не забравяйте, че благополучие е ръчно правено. Близ...
За тази зодия здравето ще е приоритет през месец март. Те ще намерят лек за всяка своя болка и това ще им помогне да се усещат още веднъж живи и пълноценни.
Водолей
Водолеите ще имат задоволително средства в банковите си сметки, които ще им оказват помощ да си купят всичко това, за което отдавна насам са мечтали.
Риби
Те най-сетне ще не помнят за мрачните и тревожни мисли. Ще оставят тъгата зад тила си и месец март ще им донесе доста наслади!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР