Когато излезете на първа среща с някого най-вероятно ви се

...
Когато излезете на първа среща с някого най-вероятно ви се
Коментари Харесай

Не искате втора среща? Как да го отрежете деликатно

Когато излезете на първа среща с някого най-вероятно ви се желае да има и втора среща. Първите излизания обаче не са идентични. В някои случаи те може да оставят положителни страсти и у двамата, с целувка и спогодба за ново виждане. Е, за жалост има и други сюжети. Понякога изпитвате досада, неспокойствие и предпочитание да преустановяване на връзката. Ако обаче индивидът насреща желае втора среща, да го отрежете може да се окаже доста сложна задача.

 Не желаете втора среща? Как да го отрежете внимателно

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Как по едно и също време да му заявите намерено, че не желаете да се виждате, само че без да сте груби и да го нараните?

Трудно е и плашещо и добре го знаем. Може въобще да не сте харесали този човек, само че мисълта, че ще го нараните, да ви плаши още повече и по тази причина да не знаете по какъв начин да го отрежете. Така обаче не може да се продължава и вие го знаете.

Ключовото в това да откажете втора среща е да го извършите почтително – по този начин както бихте желали да се отнасят с вас. Ето и някои препоръки по какъв начин да го постигнете:

Не лъжете

Лъжата по отношение на аргументите, заради които не желаете втора среща, елементарно може да бъде разкрита. Това единствено ще утежни нещата и няма да получите търсения резултат, а даже и да мине, след това ще тежи на съвестта ви. Просто бъдете откровени за това по какъв начин се чувствате и че не сте си допадали. Дори и да му е мъчно да го одобри на момента, след време той ще ви благодари за искреността.

Направете му комплимент

Затоплете отхвърли си с благ комплимент. Кажете му, че той е доста добър и прелестен човек, само че просто сред вас няма по какъв начин да се получи по някаква причина и поради това не желаете да има втора среща. Да, отново няма да му е прелестно, само че един комплимент ще направи нещата една концепция по-лесни. А и по-този метод ще му позволите да завърши взаимоотношенията си с вас с достолепие и няма да се отрази на самочувствието му. Разбира се, би трябвало да бъдете откровени, а не да си измисляте похвали, които не дават отговор на истината.

 втора среща Не желаете втора среща? Как да го отрежете внимателно

Не го подмамвайте с това да бъдете просто другари

Когато с въпросния човек не сте си допаднали, може да се опитате да избягате от втора среща, като му предложите другарството си. Ако обаче в реалност нямате планове да поддържате и този вид връзка с него, не го залъгвайте. Много хора ще вземат това драговолно и ще чакат да се виждате или към момента ще желаят да си говорите постоянно. Освен в случай че фактически не планирате да вършиме това, откажете се от любезността.

Не го оставяйте с отворен край

Да бъдете директни може да е мъчително за него, само че още повече ще го нарани неяснотата към това дали ще има втора среща. Не протакайте, а допустимо най-скоро му кажете какви са желанията ви. Колкото по-дълго отлагате, толкоз по-неловко ще става.

Помислете за общите ви другари

Не се опитвайте да лъжете или да се прикриете, тъй като светът е дребен и може да имате общи другари с този човек, даже да не знаете. Така рано или късно те могат да му кажат същинските ви претекстове да откажете втора среща и обстановката да стане доста конфузна.

 втора среща Не желаете втора среща? Как да го отрежете внимателно

Кажете му го персонално

Много е значимо, когато не желаете втора среща, да го кажете персонално на индивида насреща. Не през другар, не със известие или телефонен диалог, а очи в очи. Стига да не е прекрачил някоя граница на разрешеното, този човек заслужава най-малко това. Помислете по какъв начин бихте се почувствали в противоположната обстановка, в случай че просто ви отрежат посредством текстово известие. Няма да е прелестно, нали? Така че просто постъпвайте с другите по този начин, както бихте желали те да се отнасят с вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР