Когато излезе новината, че започва ремонт на Паметника на свободата,

...
Когато излезе новината, че започва ремонт на Паметника на свободата,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Елате на Шипка на 3 март! Нека се съберем 100 000 българи там!

" Когато излезе новината, че стартира " ремонт " на Паметника на свободата, качих илюстративна фотография от предходния " ремонт " през 2019 година Знаех, че паметника към този момент е ограден, само че не желаех да карам някой да се качва единствено с цел да го снима. Тъй като американските жълто-кафяви " медии " се хванаха за фотографията, че била остаряла, тоест информацията за неразрешения достъп до монумента не била вярна, се наложи към този момент да пратя хора.

На фотографията е Димитър Пашев, ръководител на Възраждане-Казанлък и ръководител на комисията по просвета в общинския съвет на Казанлък. Снимката е от петък. Паметникът е ограден и достъпът до него към този момент е неразрешен. На табелата написа на български и британски (както знаете, в нашата страна има два публични езика - британският като нищо може скоро да измести българския), че има заплаха от падащи предмети. Абсолютно същите табели бяха поставени и по оградите на Паметника на руската войска.

Защо имаме учредения да се тормозим от този ремонт? Напомням, че паметника на руската войска беше махнат безусловно нелегално. Съдът го удостовери, и все пак го махнаха. Никой не е предполагал, че ръководещите еничари ще сторят такова брутално престъпление. Ето за какво в този момент имаме всички учредения да сме обезпокоени за Шипка. 3 години ремонт на фугите - че той за толкоз години е издигнат! Да не приказваме, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по малкия екран. Целта им към този момент е да спрат честванията там, които се трансфораха в най-мащабната манифестация на пробългарски и проруски усеща в България. А по-късно като нищо може да почнат провокации - някой ще надраска паметника, различен ще му счупи нещо, американските жълто-кафяви " медии " ще почнат да приказват по какъв начин разделя народа и след няколко години няма да го има. Това, несъмнено, ще се случи единствено в случай че това ръководство се задържи, а то, съгласно мен, няма да се задържи. Но въпреки всичко сме длъжни да преглеждаме всеки сюжет.

Ето за какво, уважаеми сънародници, ви приканвам - елате на Шипка на 3 март! Нека се съберем 100 000 българи там! Елате, макар оградите на еничарите и възбраните им за достъп! Нека възраждането на българската независимост още веднъж, както през 1877 година, да стартира от Шипка! ", написа Костадин Костадинов в профила си в обществената мрежа Facebook.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР