Когато искате да развиете една връзка, със сигурност стигате и

...
Когато искате да развиете една връзка, със сигурност стигате и
Коментари Харесай

9 романтични идеи за трета среща

Когато желаете да развиете една връзка, сигурно стигате и до трета среща, като желаете и тя да бъде сполучлива, с цел да видите какво може да очаквате в бъдеще. Рядко се приказва за нея, само че истината е, че тя е не по-малко значима от първата или втората. След първите две срещи към този момент сте преодолели етапа на терзание и сте нетърпеливи да научите повече за колегата си. Въпреки това, единствено тъй като ледът е разчупен, не значи, че запознанствата стават по-прости.

 

Отиването на трета среща може да бъде вълнуващо и изнервящо, изключително в случай че желаете да извършите положително усещане и да изведете връзката си на идващото равнище.

Това е идеалният миг и за двама ви да извършите нещо друго, до момента в който вие и вашата половинка към момента се опознавате и развивате връзката си.

Планирането на среща, която ви дава опция да се свържете, сближите и да се насладите на компанията си, е от значително значение за гладкото протичане на вашата трета среща.

Независимо дали предпочитате да не се притеснявате или желаете да планирате екстравагантно премеждие, има доста други възможности, от които да избирате.

В този лист ще разгледаме някои сантиментални хрумвания за трета среща, които са идеални, с цел да впечатлите и да създадете трайни мемоари с колегата си.

Отпийте и рисувайте

Това е прелестен и автентичен метод за превозване на време с някого, до момента в който отпивате вино. Можете да изберете идея, която да нарисувате, до момента в който следвате инструкциите и отпивате от желаната от вас напитка. Това е необикновен късмет да се запознаете с креативните страни на другия, до момента в който създавате специфичен спомен за двама ви. Може да приемете тази концепция за трета среща за късмет да покажете най-хубавото от себе си.

 трета среща

Посетете събитие по краснопис

Изкуството на калиграфията изисква точност, вглъбеност и устойчивост. Това е превъзходен метод да научавате нещата последователно и да изпитвате наслаждение, до момента в който развивате ново умеене. А какво по-хубаво от това да го извършите на вашата трета среща? Можете да решите да извършите свои неповторими картички или предложения, или просто да се наслаждавате на писането на писма един до различен. Прекарването на време дружно по този метод може да бъде креативна и сантиментална концепция за трета среща за вас двамата.

Проучете дегустацията на шоколад

Хората обичат шоколад, а какво по-съвършено от това да отидете на дегустация на шоколад и да се отдадете на сладкото на вашата трета среща? Можете да отидете в близката фабрика за шоколад или даже на шоколадов базар, с цел да опитате необятна гама шоколадови произведения. Това е апетитен и прелестен метод да разширите небцето си и да откриете повече за занаята на производството на шоколад.

 трета среща 2

Посетете винарна

Виното е емблема на романтиката и интимността. Направете обиколка на близкото лозе или винарна, до момента в който отпивате от виното. Можете да опитате някои вкусни виновност, до момента в който научавате за процеса на произвеждане на вино. Така ясно ще заявите още на вашата трета среща, че сте романтик.

Участвайте в уъркшоп по снимка

Обмислете опцията да отидете на фотосесия с обичания си, в случай че двамата споделяте пристрастеност към фотографията. Направете няколко прелестни фотоси на двама ви или отидете на екскурзия и се снимайте един различен на картинно място. Ще имате фантастични фотоси, с които да си спомняте за вашата трета среща, а и това е занимателен и находчив метод да прекарате време с колегата си.

Запишете се на курс по готварство

Да се научите да готвите дружно е освен занимателно, само че и превъзходен метод да се свържете и да споделите опит. Докато се забавлявате дружно, можете да усвоите нови трикове и умения. Освен това след урока ще бъдете почерпени с апетитно ядене. Тази ваша трета среща може да прерасне в нещо доста повече.

 трета среща

Отидете на комедиен клуб

Смехът е най-хубавото средство, а да отидете с половинката си в комедиен клуб е занимателен метод да прекарате вашата трета среща. Можете да си вземете питиета и да седнете близо един до различен, с цел да гледате представлението.

Посещение на лунапарк

Помислете дали да отидете с половинката си в увеселителен парк, в случай че желаете нещо по-вълнуващо. Можете да се качите на влакчета, да участвате в занимателни действия и да хапнете някои вкусни храни. Това може да бъде вълнуваща концепция за трета среща и необикновен метод да прекарате време с индивида, който харесвате, който ще се хареса и на двамата.

Играйте билярд

Една приятна и спокойна активност, която можете да извършите на вашата трета среща, е да поиграете билярд. Докато играете, можете да се почерпите с няколко освежителни питиета и няколко закуски, а можете даже да извършите другарски залог за резултата.

Оценете тази статия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР