Когато имате нужда от повече кофеин и концентрация, вероятно сте

...
Когато имате нужда от повече кофеин и концентрация, вероятно сте
Коментари Харесай

Какви са вредите от енергийните напитки

Когато имате потребност от повече кофеин и централизация, евентуално сте прибягвали до енергийните питиета. В началото те работят освежаващо, само че с течение на времето или с несъразмерната им приложимост, може да забележите някои притеснителни резултати.

Сърцебиене

Сърцебиенето и артериалното налягане се въздействат от кофеина. В енергийните питиета има пъти повече кофеин, в сравнение с в едно кафе. Това оказва стрес за вашия организъм и повишава кръвното и пулса. Ако имате сходни проблеми, по-добре се насочете към чайове или освежаващи сокове.

Безпокойство

Кофеинът предизвиква безпокойствие, паника и може да докара до пристъпи на суматоха. Ако усетите, че след приема на сходна енергийна напитка мислите ви стартират да се движат безредно и в отрицателна тенденция, то по-добре ограничете тяхната консумация. Това може да докара и до положения я на бодърствуване, студена пот или талази по тялото.

Обратен резултат може да е непрекъснатото предпочитание за сън. Това се получава, когато организмът си построи приемливост към кофеина и той спре да му въздейства. Вместо това се усеща отмалялост и изнемощялост, написа настоящо.бг
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР