Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става

...
Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: 80% от населението са дебилни, не могат да се подписват

„ Когато имаш един оскотял, некултурен и безропотен народ, операцията става доста лесна ”, коментира депутатът от „ Българска социалистическа партия за България ” проф. Иво Христов и приканва да се регистрира, че „ 80% от популацията са дебилни и не могат да се подписват ”.

Изказването му идва няколко дни, откакто говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова съобщи, че Червената войска има съществена заслуга за спасяването на българските евреи по време на Втората международна война и по този начин разпали скандал. Твърде противоречивата съгласно политици и историци позиция на Москва получи поддръжка и вътре в България.

Във видео от събитие, на което е взел участие, проф. Иво Христов изяснява, че главният акцент от изявлението на Захарова са похищенията над монументи на руската войска у нас. „ Казва, че в случай че не беше руската войска, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем „ Йок! ”, „ Не ”, на Гьоринг и на Хитлер? ”, пита Христов.

По време на изявлението си той употребява обидната подготовка два пъти, като тя може да бъде чута към 15-та минута във видеото.



В хода на полемиката, която се организира на фона на афиш на „ Ротари клуб – Раднево ”, Христов визира и други тематики – исторически („ Революцията нанесе чудовищни рани на съветското общество, само че вижте какво общество излезе! ”) и вътрешнополитически.

„ И да нямаше ГЕРБ, трябваше да го измислят. ГЕРБ е второто име на Българска комунистическа партия, това е четвърти запас на Българска комунистическа партия – боен, милиционерски, силов. Върхушката на ГЕРБ е все от деца на дейни борци. ГЕРБ беше основан с ясна цел – да се охраняват резултатите на българския преход ”, споделя той по адрес на партията на Бойко Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР