Когато хората за първи път започнаха да модифицират коли, нямаше

...
Когато хората за първи път започнаха да модифицират коли, нямаше
Коментари Харесай

Домашен тунинг на Hot Rod с V10: Ford Coupe от 1937 г. - видео

Когато хората за първи път започнаха да модифицират коли, нямаше огромни магазини, които да правят работата, а единствено запалянковци в домашните си гаражи, които правеха готини возила. Ford Coupe от 1937 година, задвижван от V10 на Скот Демит, безусловно е в същото пространство, като се има поради, че той, дружно благодарение на фамилията и приятелите, е построил тази впечатляваща кола в домашния си гараж. Този Ford е законен домашно направен хотрод от най-голям диаметър.

Наистина няма нищо готово за този Ford на Скот. Шасито е направено по поръчка, с цел да работи с всички донорски елементи от Viper GTS от 2000 година Скот присажда системата за сервоуправление на Viper, предния и задния IRS, диференциала и спирачките към шасито. Системата Ridetech Shock Wave придава на този Ford неговата убийствена стойка.

Скот употребява каросерия, създадена от Downs и по-късно дава на Mongoose да нанесе цялата багра. Всички графики са обгрижени от Todd’s Extreme Paint. Микросистемата за безключов достъп прави дръжките на вратите безполезни и оказва помощ да се резервира гладкото тяло.

Под капака на Ford има V10 Viper мотор, който е взет от 2000 Viper GTS. Зад огромната „ мелница “ на Mopar стои тристепенна трансмисия 47RH. MoTec ECU, който е надъхан от Proxes, управлява мотора и трансмисията.



Интериорът на Ford Coupe на Scott е доста първокласен. Седалките на Viper са претапицирани с кожа. В колата ще намерите тапицерия от кашмирен велур дружно с килими от Mercedes. Таблото е цялостно с измервателни уреди Dakota Digital HDX и стерео система Kicker.

„ Трябва да благодаря на всички, които помогнаха тази структура да стане допустима. Семейството ми, Рик Рейгс, Чад Джонсън, Джордж Антробиус, Кен Съливан, Андрю Денлигнър и Ед Холбрук изиграха голяма роля в реализирането на плана. Трябва също да благодаря на Anderson Custom Interiors, Mcllvain Racecars и Klophenstein Racecars за цялата им помощ ” - споделя Скот.

Ford Coupe от 1937 година на Скот Демит е структура, която е наедно с това, което всеки магазин от най-голям клас може да предложи. Вниманието към детайлите на колата е превъзходно и в случай че инцидентно видите колата на Скот на шоу, отделете малко време и в действителност я разгледайте, с цел да видите какъв брой добре се съчетават всички функционалности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР