Когато говорим за националната ни сигурност, не бих говорил за

...
Когато говорим за националната ни сигурност, не бих говорил за
Коментари Харесай

Радан Кънев: Имитират се преговори за правителство

Когато приказваме за националната ни сигурност, не бих приказвал за полезности, а за ползи. Естествено има и полезности – те са дали украинските жители би трябвало да бъдат предпазени от съветската експанзия и отговорът е еднопосочен – да. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ евродепутатът Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и във връзка дебата би трябвало ли България да изпрати военна помощ на Украйна.

Когато приказваме да се поддържа украинската войска материално, с цел да отбрани страната си, приказваме и за нашия народен интерес. Държави като Литва, Латвия и Естония олигофрени ли са, или виждат риска и поддържат Украйна преди Русия да стигне до тях? Радвам се, че има необятно болшинство в тази посока, съобщи Кънев.

Не е оптимист за съставянето на държавно управление. Не виждам развой на договаряния. А демокрацията е развой, при който след избори следват договаряния, а по-късно следва ръководство, уточни евродепутатът.

Виждам реплика на договаряния, която е поредна предизборна акция. Доволен съм, че моята политическа партия - " " не се изкушава да прави акция от този развой, разяснява Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Смятам, че има решение. Не желая нови шест месеца еднолично ръководство, България отново да бъде без парламент и да бъдем безпомощни да се оправяме с рецесиите към нас. Вместо да се възползваме от големите благоприятни условия, които сега дава Европейската комисия, рискуваме те да се трансфорат в проблем, и да породят антиевропейски настроения, сподели още Кънев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР