Когато говорим за модели, вероятно в съзнанието ви веднага изникват

...
Когато говорим за модели, вероятно в съзнанието ви веднага изникват
Коментари Харесай

Зад дизайнерската рокля и перфектния грим: тъмната страна на живота на моделите

Когато приказваме за модели, евентуално в съзнанието ви незабавно изникват имената на митове като Синди Кроуфорд, Наоми Кембъл, Хайди Клум. През 90-те те блестяха на стилните сцени и животът им изглеждаше съвършен. Днес знаем, че пътят на тези известни дами, както и на хилядите девойки, чиито имена не знаем, не е елементарен. А за някои от тях се оказва гибелен.

В , открихме кино лентата „ Моделът “, който се оказа тъмен, само че и реален роман за триумфа в стилната промишленост . Главната героиня Ема е 16-годишно момиче от Дания, което идва в Париж с една огромна фантазия. 

 EON EON

Много скоро обаче Ема ще разбере, че разпоредбите в този бизнес могат да бъдат доста жестоки. Тя би трябвало бързо да реши дали ще бъде плячка или див звяр в този свят, чийто мрак заплашва да я погълне.



За да сътвори кино лентата, режисьорът Мадс Маттисен отпътува за Париж и съпровожда същински модел на прослушвания и фотосесии. А датчанката Мария Палм, която извършва основната роля, в действителност е сполучлив интернационален модел. Тя се е снимала в рекламни акции на някои огромни фешън и козметични марки, както и за списания като Vogue, ELLE и Harper's Bazaar.
                             

В последна сметка „ Моделът “ демонстрира една много мрачна страна на работата в стилната промишленост и за мнозина може да се окаже сложен за преглъщане. Но при всички случаи е неустоимо завладяващ и прям , което е присъщо на европейското кино. 

Някои от най-мрачните истини, които някогашни модели са споделяли за опита си в сектора ,

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от  , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР