Когато говорим за любов, започваме с физическото привличане. Ако сте

...
Когато говорим за любов, започваме с физическото привличане. Ако сте
Коментари Харесай

3 неща, които издават, че той е добър любовник

Когато приказваме за обич, започваме с физическото привличане. Ако сте си набелязали някого или към този момент излизате с него, само че не сте стигнали още до сублимния миг това четиво ще ви е забавно сигурно.
Предлагаме на вашето внимание 3 съвета за различаване на положителния ухажор - от съветския сексолог и психолог Антон Орлов.
Контрол над тялото
Според Орлов първият белег, по който можем да предположим за половите му качества, е методът, по който движи тялото си. Мъжът с добре отмерена и плавна походка, с премерени придвижвания на тялото, сигурно влага усърдие по време на половата игра, безапелационен е специалистът. Същото се отнася и до танцуването. Ако той танцува освободено, еластичен е и влага пристрастеност, то сигурно подобен ще е и в секса.
Начинът, по който допира
 6-те зодии, които са най-хубавите любовници 6-те зодии, които са най-хубавите любовници
Днес сме ви подготвили малко по-различно четиво. Да забележим кои са най-хубавите любовници измежду зодиите в зодиака. Приятно четене!  О...
Начинът, по който мъжът допира половинката си, също може да ни разкрие доста за неговия полов темперамент. Обърнете внимание дали той ви допира нежно и внимателно, или прегръдките и допира му с вас са по-грубовати и небрежни. Каквото отношение влага в тези моменти, същото ще вложи и в секса, това е 100% несъмнено. 
Не спорим за това, че мъжете които допират внимателно, които са деликатни и нежни са най-хубавите любовници!
Начинът, по който кара
Сексологът предлага и различен метод, по който може да ни подскаже що за държание в леглото има мъжът отсреща ни. " Има мощна връзка сред стила на шофиране и половия характер на един мъж. Ако той става нападателен зад кормилото, то най-вероятно е подобен и в леглото. Запазва ли успокоение, до момента в който кара, то бъдете сигурни, че управлява себе си и в секса ", безапелационен е сексологът и психолог Антон Орлов.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР