Когато говорим за класовете от 5-ти до 12-ти клас, учителите,

...
Когато говорим за класовете от 5-ти до 12-ти клас, учителите,
Коментари Харесай

Зам.-директор на училище: Трябва да се мисли за по-радикални мерки

Когато приказваме за класовете от 5-ти до 12-ти клас, учителите, които преподават в тези класове, преподават и на всички останали. Вероятността един възпитаник да е заразил учителя е огромна, а до момента в който ние разберем това в процеса на тестване и проучвания, той ще продължи да влиза в класовете в действителна среда. От тази позиция считам, че може би би трябвало да се мисли за малко по-радикални ограничения и минаване в онлайн среда на избрани випуски или пък да се учи на смени, като се подходи локално. Това съобщи заместник-директорът на 93. СУ „ Александър Теодоров-Балан “ Александър Чакмаков в пред БТВ.

Според Цветина Петрова от " Родители за безвредно обучение " нужните ограничения в учебните заведения не са били подхванати в точния момент.
свързани новини4340на 12.02.202110518на 13.01.2021
" Децата не могат да бъдат жертва, тъй като с цел да запазим душeвността и социализацията би трябвало да имаме първо живи хора. Дистанционното образование е сполучливо там, където се ползва с схващане и предпочитание и от страна на родителите, и на учителите ", съобщи Петрова.

Александър Чакмаков добави още, че учениците изпитват усложнения с носенето на маски в и го дефинира като " неефективно ", защото една маска има предпазен резултат в продължение на едвам 2-3 часа.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР