Когато говорим за емблеми на суровата мъжественост, класата и неподражаемото

...
Когато говорим за емблеми на суровата мъжественост, класата и неподражаемото
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун на 76: Човекът, който не се отказа и остана винаги верен на себе си

Когато приказваме за емблеми на суровата неустрашимост, класата и неподражаемото мъжкарско държание, то несъмнено Силвестър Сталоун е едно от първите имена, за които се сещаме.

Звездата от "Роки " и "Рамбо " отбелзява своя 76-и рожден ден на 06 юли и по всичко си проличава, че той не е изгубил към момента присъщия си дух и лъчение.

Любопитен факт е, че Сталоун освен си наподобява извънредно доста със театралните си облици, той ги въодушевява даже.

По този метод, по пътя си, Силвестър Сталоун се трансформира в образец за това по какъв начин се бяга против вятъра, по какъв начин се върви против възможностите и по какъв начин се съумява.

Роден на 6 юли 1946 година в Ню Йорк, Силвестър Сталоун става прочут с присъединяване си в наградения с "Оскар " трагичен филм "Роки " (1976 г.), на който е и сценарист.

Спечелил "Златен глобус " и номинация за "Оскар "., Сталоун е една от най-почитаните, мощни и обичани звезди на екшън филмите на всички времена. Но изкачването по стълбата до мястото, на което се намира, надалеч не е било толкоз елементарно, колкото бихте си помислили. Сталоун е бил проблематично дете, което се опитвало да се оправи сполучливо с развода на родителите си.

На 5-годишна възраст Сталоун се реалокира при татко си във Вашингтон , като преди този момент прекарва по-голямата част от живота си в приемни фамилии. Засегнат от враждебните връзки сред родителите си, Сталоун изпитвал прочувствени и университетски компликации, поради които е изключен от няколко учебни заведения.

Скоро Сталоун отпада от учебно заведение и стартира да гради актьорската си кариера в Ню Йорк.

Време, през което звездата прави всевъзможни странни работи, с цел да се устоя, като разчистване на клетките на лъвовете в градската зоологическа градина и работа като лакей в киносалоните.

Той даже взема дребна епизодична роля във кино лентата за възрастни "Партито при Кити и Студ " (1970 г.). Но по това време точно стартира да се концентрира повече върху писането на сюжети.

Всичко това е последвано от поредност от тривиални функции без акредитация в няколко всеобщи кино лентата, като по-късно Сталоун написва сюжета за филм, който скоро се трансформира в една от най-успешните кинопродукции в историята.

Писането на сюжети, работата на ненапълно работно време, бездомността и оцеляването "от ръка на уста " вървят ръка за ръка няколко месеца след преместването му в Ню Йорк при започване на 70-те години.

Но по някое време през 1975 година Сталоун се оказва толкоз опустошен и финансово сакат, че единственото нещо, което има - неговият булмастиф Баткъс - би трябвало да бъде продадено на първия и непосредствен човек, който наподобява заинтригуван.

Продавайки Буткъс, Сталоун избавя малко пари, с цел да може да се концентрира върху сюжета си.

Сценарий, който по-късно се трансформира във кино лентата "Роки ", който не се нуждае от показване. Той идва от човек, който в този миг е изгубил дома си и единственото нещо, което е имал най-близо до фамилията си.

Повечето хора биха се отказали в този миг, само че не и Сталоун.

Частично парализираната джука и неразбираемият диалект вършат всичко допустимо да спрат триумфа на Сталоун, само че това не се получава.

Макар че сюжетът за Роки към този момент е привлякъл нужното внимание от страна на продуцентските къщи, Сталоун би трябвало да се откаже от препоръчаната от тях договорка.

Не единствено един път, а два пъти. След като му оферират сюжетът да се трансформира в пълнометражен филм, Сталоун го отхвърля, тъй като продуцентите не му разрешават да играе основния воин.

Оферта била за извънредно огромна сума, а той бил най-бедният човек в близост.

Оферта, която продуцентите усилват до зашеметяващите сума след продължителни договаряния, които той въпреки всичко отхвърля - потвърждавайки, че е артист, а не просто публицист.

В последна сметка продуцентите се огъват и оферират на Сталоун да изиграе основния воин във кино лентата.

Но нещата станали забавни, когато Сталоун се върнал, с цел да вземе кучето си.

Отказвайки да пусне животното, господинът, който претендирал за благосъстоятелност върху кучето, му оказал сериозна опозиция, преди да го пусне.

Борба, която коствала на Сталоун доста средства и няколко десетки закани, които той трябвало да насочи, преди да реализира задачата си.

По-късно кучето се появява във кино лентата "Роки ".

The Story of Sylvester Stallone and his Dog’s struggle for a measly $40!
— Earth42morrow (@Earth42morrow)
Следват още сюжети, още шлагери, раждат се Роки и Рамбо.

Така се заражда и легендата за Силвестър Сталоун. Неговата житейска история и триумфът му са доказателство, че в случай че искаш нещо в действителност мощно и се стараеш задоволително, всичко е допустимо, невъзможното е нищо.

Честит рожден ден, Силвестър Сталоун!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР