Когато едни чувства не са взаимни, но искате да запазите

...
Когато едни чувства не са взаимни, но искате да запазите
Коментари Харесай

7 начина да го върнете в приятелската зона

Когато едни усеща не са взаимни, само че желаете да запазите връзките си с даден човек, вие би трябвало да потърсите другарската зона. Ако един мъж ви признае, че ви харесва, само че вие не изпитвате същото, сигурно ще стане неудобно. Ваш избор е дали да сложите плътна завеса сред вас, или въпреки всичко да останете с положителни усеща един към различен. Приятелската зона може да бъде доста мъчително място за един мъж. Много е допустимо той въобще да не желае да бъде там, откакто бъде отритнат, само че вие да го желаете в живота си като другар. Неловко.

И по този начин, вашият другар, изпълнен със храброст, най-сетне ви признава възприятията си. Това е миг на накърнимост, голям скок на вярата. Но ето го и обратът – вие не изпитвате същите усеща. Изведнъж се изправяте пред деликатната задача да разберете по какъв начин да останете другари с него. Как да постъпите, когато вие сте този, който държи сърцето, което може да се нуждае от нежно отношение?

Тази обстановка, колкото и да е неприятна, не е необикновена. Едно е да бъдеш другар, напълно друго е да бъдеш този, който откликва на възприятията на този човек. Този внимателен сюжет изисква композиция от почтеност, сензитивност и почитание.

Казано напряко, няма елементарен метод да го извършите. Той ще бъде засегнат, а вие ще се почувствате зле, че сте го наранили. Но колкото и да е сложна другарската зона, доста по-лошо е да развиваш сантиментални усеща към някого, до момента в който блажено не знаеш, че той в никакъв случай няма да почувства същото, тъй че би трябвало да го направиш в този момент.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето няколко метода да го върнете в другарската зона, откакто ви е признал възприятията си:

Уверете се, че желаете да го извършите

Не го поставяйте в другарската зона, просто тъй като не знаете какво друго да извършите. Помислете дълго и добре за възприятията си към това момче, тъй като щом поставите някого на това място, може да е прекомерно късно. Той може да продължи напред, преди да сте признали възприятията си към него, или пък мъчно да ви елементарни, че сте го отхвърлили. Малко трагично, само че тази обстановка го изисква, не мислите ли? Преди да го разочаровате, запитайте се… има ли късмет и вие да го харесвате?

Преценете каква тъкмо е връзката ви

Най-добри другари ли сте от шестгодишни, или просто се запознахте на празненство преди няколко седмици? Степента на изчерпателност на сегашната ви връзка дефинира какъв брой нежна би трябвало да бъдете, когато се пробвате да откриете това момче. Ако той е най-хубавият ви другар от години, подхождайте към това деликатно, тъй като не желаете да навредите на връзките си като го поставите в другарската зона.

Помислете за неговата храброст

Нещо, което доста хора не съумяват да признаят, когато се сприятеляват с хора, е, че може да им е била нужна огромна храброст, с цел да ви кажат какво усещат. Ако съществено сте били най-хубави другари през целия си живот, това е нещо голямо. Той не е решил просто през вчерашния ден, че има усеща към вас. Той се е чувствал по този метод отдавна. Представете си смелостта, която му е била нужна, с цел да изрази възприятията си! Отново бъдете деликатни. Ако му кажете непосредствено, че желаете да остане в другарската зона, това може да го нарани.

Не се стеснявайте от диалога

Ако някой ви каже, че си пада по вас, и вие незабавно пандизите диалога, тъй като ви е неловко, това не е добре. Трябва да го изслушате. Оставете го да ви каже по какъв начин се усеща, тъй като в случай че не го слушате, ще си го измислите в главата. А измисленият от вас сюжет може да се разграничава от действителната обстановка. Може би той се интересува от вас, само че не желае връзка – тук няма потребност от другарската зона.

 другарската зона 7 метода да го върнете в другарската зона

Дайте му усамотение

Не повдигайте въпроса пред приятелите си, тъй като тази обстановка е също толкоз неуместна, без да сте „ ти-знаеш-какво “. След като диалогът е завършил, в действителност не е належащо да го повдигате още веднъж. Оставете го да си отиде и уважавайте персоналното му пространство.

Бъдете търпеливи с него

Романтичните усеща са объркващи и стресиращи в най-хубавите моменти. Романтични усеща в границите на платонично другарство? Вероятно главата му е била объркана и въпреки че твоята също може да е била объркана, когато ти е признал, не забравяй, че за него е било 10 пъти по-трудно. Ако му е належащо време, с цел да ви каже вярно какво усеща, изчакайте го да подреди мислите си. А в случай че той желае да сложи известно пространство сред вас двамата, уважете желанието му. Приятелската зона може да му се стори неприятно място във вашите връзки.

 7 метода да го върнете в другарската зона 7 метода да го върнете в другарската зона

Не казвайте, че го обичате като брат

Ако желаете да разберете по какъв начин да оставите момче в другарската зона, несъмнено не използвайте тази почтена за жалост имитация. Тя е просто ужасна. Макар да звучи благо и сладко, в действителност е като удар в корема да я чуеш от човек, към който изпитваш сантиментални усеща. Дори да го мислите, просто не го изричайте на глас, това ще го нарани повече, в сравнение с допускате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР