Когато една двойка знаменитости се разделя, остава нещо повече от

...
Когато една двойка знаменитости се разделя, остава нещо повече от
Коментари Харесай

9 от най-скъпите звездни разводa

Когато една двойка звезди се разделя, остава освен това от просто разрушени сърца. Остават доста милиони, които би трябвало да бъдат разграничени. По мотив развода на Харви Уейнстейн и голямата сума, която брачната половинка му ще получи, направихме селекция на някои от най-скъпите разводи на известните персони, които са им коствали половината от благосъстоянието.

 Колосална сума за някогашната жена на Харви Уейнстейн
Колосална сума за някогашната жена на Харви Уейнстейн

Джорджина Чапман завърши развода

9. Кевин Костнър и Синди Силва - съглашение за 80 млн. $

Костнър и Силва се срещат в Калифорнийския университет през 1975 година и се женят след две години и половина. Те афишират развода си след 16-годишен брак през 1994 година Клюките гласят, че Костнър е бил много своеволен, а Силва не е почитател на " секси функциите му ", по тази причина му слага ултиматум - да напусне филмовия бизнес или се разделят.

8. Мадона и Гай Ричи - съглашение сред 76 млн. $ и 92 млн. $

 Снимка 334341

За запознанството с втория си брачен партньор, Гай Ричи, Мадона твърди: " Видях живота си да минава като на лента. Сякаш пронизана от стрела - по този начин се случи и с първата ми обич Шон Пен ". Въпреки любовта, връзката на Мадона с Гай Ричи не върви толкоз добре и двамата се развеждат през 2008 година


7. Харисън Форд и Мелиса Матисън - съглашение сред 85 млн. $ и 118 млн. $

Харисън Форд и сценариста Мелиса Матистън са дружно 17 години. За първи път се срещат на фотосите на " Апокалипсис в този момент " през 1979 година

Двойката се разделя през 2000 година, когато Харисън оповестява, че се вижда с по-млада жена. Развеждат се три години по-късно. Матисън умира през 2015 година

6. Стивън Спилбърг и Ейми Ървинг - съглашение за 100 млн. $

 Снимка 334350

Когато Стивън Спилбърг и Ейми Ървинг се срещат през 1976 година, те са две изгряващи звезди в Холивуд. След доста срещи и раздели двамата в последна сметка се женят през 1984 година, само че се развеждат през 1989 година Ървинг се снабдява със 100 млн. $, половината от благосъстоянието на Спилбърг, откакто съдията анулира предварителното съглашение, написано на коктейлна салфетка.

5. Тайгър Уудс и Елин Нордегрен - съглашение за 110 млн. $

 Снимка 334364

Тайгър Уудс и Елин Нордегрен се женят през октомври 2004 година Двамата се разделят през 2009 година, поради различия по въпроса за съпружеската честност на Тайгър Уудс. Двамата афишират развода си през 2010 година след шест години брак, като основател на развода е шведския топмодел. Според съглашението съдът отсъжда на Елин Нордегрен 110 млн. $.


4. Нийл Даймънд и Марша Мърфи - съглашение за 150 млн. $

Певецът Нийл Даймънд и брачната половинка му Марша Мърфи се развеждат през март 1995 година след 25-годишен брак. Форбс оповестява, че имуществото от 300 млн. $ на Нийл Даймънд е разграничено, като Мърфи получава половината.

3. Майкъл Джордан и Хуанита Ваной - съглашение за 168 млн. $

Майкъл Джордан и Хуанита Ваной се срещат на сляпа среща в интернет през 1984 и пет години по-късно към този момент са женени.

Ваной подава тъжба за бракоразвод през 2002 година, само че двойката взема решение да изглади нещата. В края на 2006 година въпреки всичко се разделят по взаимно единодушие след 17 години дружно, което носи на Ваной 168 млн. $.

2. Мел Гибсън и Робин Мур - съглашение за 425 млн. $

Робин Мур подава молба за бракоразвод през април 2009 година, като за причина показва непримирими разлики. Месец по-рано Мел Гибсън е видян с певицата Оксана Григориева. Смята се, че Мур получава към 425 милиона $ - половината от извоюваното от Гибсън от 1980г. до развода им. Двамата са женени близо 30 години и имат седем деца дружно.

1. Рупърт Мърдок и Анна Торв - 1.7 милиарда $

След 32-годишен брак двамата се разделят през 1999 година От 1,7 милиарда $ активи, които Рупърт дава на Торв, 110 млн. $ са в брой, съгласно ABC News.

След разпадането на брака сред Рупърт и Торв, Рупърт се дами единствено 17 дни по-късно за 30-годишната Уенди Дън, с която се среща, до момента в който е женен за Торв. Мърдок подава тъжба за бракоразвод с Дън през юни 2013 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР