Когато е малка, бащата на Брийн й разказва приказки за

...
Когато е малка, бащата на Брийн й разказва приказки за
Коментари Харесай

Пробуждане - нова наелектризираща трилогия за магия и любов

Когато е дребна, бащата на Брийн й споделя приказки за вълшебни места. За свят с две луни и храбри воини, за вълшебен създания и вековни обичаи.

Днес Брийн е тревожна млада жена с голям студентски дълг и работа, която ненавижда. Един ден тя схваща, че преди татко й да изчезне от живота й, е разкрил банкова сметка на нейно име. И в сметката има съвсем четири милиона $, които майка й е крила от нея.
 Откъс от „ Как ще оцените живота си? “ Откъс от „ Как ще оцените живота си? “
Разликата сред това какво мислите и по какъв начин мислите Няма лесни отговори на комплицираните житейски въпроси. Стремежът да се открие благополучие и сми...

Подобно положение може да промени живота на Брийн. Но тя не знае, че употребявайки част от него за дълго жадувано пътешестване до Ирландия, ще откри отговори на въпроси, които даже не е подозирала, че желае да зададе.

Тук тя ще научи кой е мъжът със сребристи коси, който я преследва от известно време. И за какво чува гласа му да шепти в главата й: „ Ела си вкъщи, Брийн Шивон. Време е да си дойдеш вкъщи “.

А също и за какво сънува дракони. И че съществува магичен портал, който ще я води в земята на феите, където я чака същинската й орис.

Нора Робъртс е родена в Силвър Спринг, щата Мериленд, и е най-малкото от пет деца. Посещава католическо учебно заведение и се омъжва на деветнайсет години за ученическата си обич. Двамата се откриват в Мериленд в къща, която авторката населява и до през днешния ден. Известно време работи като секретарка, само че не се усеща на мястото си. След раждането на синовете си остава у дома и се захваща с най-различни неща, до момента в който не открива призванието си – писането на дамски романи. След няколко преработки и отводи се появява първата й книга, издадена от Силует през 1981 година.
 Александър Секулов: Човек е раковина, в която морето сънува Александър Секулов: Човек е раковина, в която морето сънува
На 19 октомври ще излезе книгата " Жена напразно " от Александър Секулов. Издателство " Хермес " показва изявление с създателя.  Г-н Се...

През 2007 година списание „ Таймс “ дефинира Нора Робъртс като една от стоте най-влиятелни персони в света. През последните 30 години приблизително на всяка минута се продават към 27 книги на Нора Робъртс. Романите й се разгласяват в над 34 страни. Facebook страницата й има над 590 000 почитатели.

През миналата година ИК „ Хермес “ зарадва читателите с нови издания и красиво ново оформление на вълнуващата трилогия „ Хотелът “, както и с ново заглавие от поредицата за детектив Ив Далас. Сега следва да се потопят във вълнуващата трилогия за магия и обич - „ Сърцето на дракона “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР