Когато дойде моментът за раздяла, понякога мисълта, че вероятно няма

...
Когато дойде моментът за раздяла, понякога мисълта, че вероятно няма
Коментари Харесай

Четирите зодии, които могат да останат приятели с бившите си

Когато пристигна моментът за разлъка, от време на време мисълта, че евентуално няма да забележим отново този човек, боли доста повече от обстоятелството, че идва краят на нашите сантиментални взаимоотношения.

Разбира се, най-естественото нещо на света е да изпитваме нужда да го забележим още веднъж. При някои хора това може да е индивидуален случай, до момента в който при други тази настройка се трансформира в цяла житейска философия за междуличностните взаимоотношения.

Има обаче четири зодии, които просто не са способни да таят неприятни усеща към хората, с които са били едно цяло. Вижте ги в канала във vbox7:

Стрелец

Стрелците желаят да живеят пълноценно и нямат време за непотребна драма. Вместо да плачат, да обмислят възмездие или да проучват предишното, те ще поканят някогашния си сътрудник на чаша кафе, кино или празненство, с цел да се убедят, че са в положителни връзки.
 другари iStock/Getty Images-->
Близнаци

Близнаците са гъвкави и адаптивни. Живеят в сегашното и могат да одобряват с възприятие за комизъм всеки опит за основаване на неловка обстановка. Дори са разчувствани да видят какво ще се случи с това ново и другарство и дали то ще успее да устои на ударите на ориста.

Везни

Везните се стремят към равновесие и естетика. Не обичат да задържат в себе си отрицателни усеща и неприятни мемоари от предишното. Когато за тях една връзка завърши, те си спомнят всички хубави неща, които са получили от нея, и нямат проблем с това, да стартират на чисто.
 другари iStock/Getty Images
Водолей

Заради вродената прочувствена зрялост те деликатно сортират тези, които позволяват в живота си. Именно затова не биха се отказали от никого с лека ръка. Ако се усещат добре в компанията на някогашния си сътрудник, споделят общи ползи и водят вълнуващи диалози, те нямат нищо срещу да продължат тези взаимоотношения, даже сред тях към този момент да няма тръпка.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР