Когато достига един от най-високите върхове в професионалната си кариера,

...
Когато достига един от най-високите върхове в професионалната си кариера,
Коментари Харесай

Неочакваното признание на Никол Кидман за развода с Том Круз

Когато доближава един от най-високите върхове в професионалната си кариера, Никол Кидман претърпява и един от най-големите си спадове в персонален проект.
 Никол Кидман с вест за съдействието си с Balenciaga и стилна визия напълно в черно
Никол Кидман в ново амплоа

Нова роля, само че не в киното

През 2003 година, единствено година откакто за първи път е номинирана за Оскар за присъединяване си в " Мулен Руж ", актрисата печели премията за ролята си на Вирджиния Улф във кино лентата " Часовете ". Колкото и горда да е с признанието си обаче, Никол Кидман не се усеща истински щастлива на церемонията. И повода за това е скорошния ѝ тогава бракоразвод с, след цели 11 години брак.

" Борих се с неща в персоналния си живот, само че професионалният ми живот вървеше толкоз добре. Това се случва, нали? ", споделя актрисата на писателя и публицист Дейв Каргер, който споделя историята ѝ в новата си книгата 50 Oscar Nights.

си спомня, че преди да се качи на сцената, с цел да получи премията си, сътрудника ѝ Ръсел Кроу ѝ споделя да не плаче. Въпреки това тя се пречупва под силата на страстите си и заплаква, преди речта ѝ да бъде прекратена. След това просто ѝ се желае да се прибере.

Преди това обаче актрисата би трябвало да мине през празненството на Vanity Fair с премията си - като победител това се е изисквало от нея. И макар че прочувствено  изобщо не се усеща в въодушевление за това, в последна сметка го прави.

" Буквално влязох, носейки премията, бях изцяло съкрушена, прочувствена, разтърсена и не ми хареса ", спомня си актрисата.
 Никол Кидман с първия си Оскар през 2003 година

Никол Кидман с първия си Оскар през 2003 година

След това към този момент тя стига до хотелската си стая и си поръчва храна, която изяжда, седнала на пода. И тъкмо тогава, в този миг получава най-важното просветление.

" Седнах на пода на хотела и ядох пържени картофки и бургер със фамилията си и си легнах. Тогава се осъзнах. Трябва да намеря любовта. Имам потребност от обич в живота си ", споделя.

Останалото е история, както се споделя. И то една щастлива, сантиментална история.
 Никол Кидман и късата й рокля за промотирането на новия сериал Expats
Какво раздели Никол Кидман и Кийт Ърбън

Понякога работата е преди фамилията

Две години по-късно актрисата започва да се среща с кънтри артиста. През 2006 година двамата се женят и им се раждат две дъщери - Съндей Роуз (14 г.) и Фейт Маргарет (12 г.), написа People. В изявление от 2022 година за изданието пък Никол Кидман назовава брачна половинка си " най-хубавото нещо, което в миналото ми се е случвало ".
 Никол Кидман със настоящия си брачен партньор Кийт Ърбан

Никол Кидман със настоящия си брачен партньор Кийт Ърбан
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР