Когато домакинята Галка Танева започнала да приготвя пица и нарязала

...
Когато домакинята Галка Танева започнала да приготвя пица и нарязала
Коментари Харесай

Отврат! Парче тебешир в родна шунка отказа жена от пицата

Когато домакинята Галка Танева почнала да подготвя пица и нарязала за задачата купената от нея шунка, само че останала неприятно сюрпризирана, тъй като в салама имало парче тебешир.

След като шунката била нарязана, се оказало, че тя върви с подарък-изненада, тъкмо както шоколадовите яйца, споделя подведената домакина пред Нова телевизия.

В началото тебеширът приличал на мехлем с хрущялна обвивка, само че откакто го огледала по-добре, Галка била сигурна, че това е точно тебешир.

През цялото време, до момента в който е ровела в шунка, с цел да разбере какво в действителност са ѝ продали, дамата споделя, че е била доста отвратена.

След като видяла по какъв начин се троши при досег нож, станало ясно, че парчето не е хрущял, а тебешир. Не е имал миризма, само че фактът, че се намирал в храна, бил задоволително нетърпим.

Танева споделя и че към този момент ѝ е омръзнало непрестанно да слуша предизвестията от вредите на пестициди и нитрати, с които се обработват плодовете и зеленчуците, тъй като всяка храна в супермаркетите би трябвало да се слага под подозрение.

Не са малко опарените клиенти от сходни артикули, свободно продаващи се в страната. Какво обаче би трябвало да вършим в сходни случаи?

 Шунка

За да бъдете обезщетени от негодната стока, която сте закупили, наложително би трябвало да подадете сигнал в Българската организация по сигурност на храните, носейки със себе си касовата записка, която удостоверява покупката ви от магазина.

По тази причина би трябвало постоянно да взимаме касовата записка – това е единственият документ, доказващ нашето извършване на покупки.

Когато Агенцията по храните е сезирана, тя назначава инспекция в съответния търговски обект, иззема некачествената стока и глоби търговеца, а той се задължен да ви върне парите за покупката.

Инспекторите разясняват, че само със фотоси в интернет няма да постигнете нищо. Може да се свържете с БАБХ на формалния им уебсайт в интернет и на телефон 0700 122 99.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР