Когато дивото се сблъска с цивилизацията, често пъти краят на

...
Когато дивото се сблъска с цивилизацията, често пъти краят на
Коментари Харесай

Развилняло се диво прасе причини щети за 10 000 евро

Когато дивото се сблъска с цивилизацията, неведнъж краят на сходна среща има ужасни последствия и за двете страни, които могат да са съдбовни.

Точно това се е случило в едно малко немско градче в южната част на страната, където развилняло се диво прасе е нанесло вреди за близо 10 000 евро, оповестява ДПА.

В полицията в Дилинген постъпил сигнал от локален гражданин, който забелязал глигана в градината си, преди животното да се насочи към градския център в тръс.

Когато стигнало до оживения център, дивото прасе се втурнало да "пазарува " из магазините.

То първо връхлетяло в една аптека, където изпотрошило стъклена врата, а по-късно нахлуло в магазин за облекла и нападнало манекените на витрината.

Част от подплашените чиновници и клиенти на магазина съумели да избягат на открито, а останалите потърсили леговище на горния етаж на магазина.

Дали облеклата не са били по усета му или пък чиновниците не са се отнесли с задоволително внимание към косматия и зъбат клиент, не е ясно, само че е реалност, че животното е нанесло вреди за към 10 000 евро по време на набезите си в Дилинген.

Глиганът бил спрян, а безчинствата му прекъснати, от пристигналите на мястото служители на реда, които го простреляли и умъртвили.

От полицията оповестяват, че в необичайния случай няма потърпевши хора.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР