Когато дадете на мъжа всичко, което той иска, той може

...
Когато дадете на мъжа всичко, което той иска, той може
Коментари Харесай

Как да накарате един мъж да се страхува да не ви загуби

Когато дадете на мъжа всичко, което той желае, той може да ви одобри за даденост, затова въобще не се тормози, че ще ви загуби. Той знае, че постоянно ще бъдете там, каквото и да се случи. И това е казусът, разкриват психолози. Те дават няколко съвета, които имат за цел не да ви накарат да го манипулирате, а да му напомните, че без вас ще бъде по-зле.

Не бъдете постоянно разполагаем

Дайте му пространство и опция да ви липсва. Наслаждавайте се на живота без него. Погрижете се за себе си с това, което ви харесва и ще видите, че можете да бъдете щастливи и без него. Не му казвайте всичко – оставете го да мисли къде прекарвате времето си.

Покажете му, че имате живот отвън връзката си

Забавлявайте се без него! Разходете се с другари или сътрудници и не е нужно да му разказвате всичко – това ще добави конспирация и „ пикантност “ във връзката ви, изключително в случай че във вашата компания има мъже.

Не бързайте да отговаряте на известията му

Той ще види, че вашият свят не се върти към него и че вие ​​не седите и чакате неговото известие или позвъняване. Покажете, че и вие сте заети с живота си и че той би трябвало да постави старания, в случай че желае вашето време и внимание.

Внимавайте за външния си тип

 

Тренирайте, обличайте се … не е нужно да сте супер модел, а просто да сте добре поддържани!

Нежно флиртувайте с другите

Много деликатно и тънко. Просто в случай че мъжът ви обърне внимание, му се усмихнете в отговор. Нека за вашия мъж това наподобява просто вежливост и любезност, само че все пак посява в него зрънце подозрение и схващане, че различен мъж може да ви открадне.

Покажете му, че сте самостоятелна жена, която няма да направи всичко за него

Поставете граници и се придържайте към тях. Поставете си приоритет. Повярвайте ми, мъжът ще го оцени.

Не му позволявайте да се отнася с вас като с малолетна. Покажете, че почитате себе си задоволително, с цел да не допуснете това.

Бъдете себе си

Правете това, което ви прави щастливи и му покажете, че той няма надзор върху живота ви. Трябва да се обичате повече и тогава той ще ви обича повече.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР