Когато COVID ограниченията затрудняват семейството на булка да присътва на

...
Когато COVID ограниченията затрудняват семейството на булка да присътва на
Коментари Харесай

Младоженци се ожениха на границата между САЩ и Канада заради COVID ограниченията

Когато Коронавирус рестриктивните мерки затрудняват фамилията на младоженка да присътва на сватбата й в Съединени американски щати, канадката Карън Махоуни довежда нещата до границата на вероятното – омъжва се на границата сред Съединени американски щати и Канада.

Махоуни и брачният партньор й Брайън Рей споделят пред, че са се срещнали преди 35 години около любова им към ските, а когато най-сетне се сгодяват през март, ски инструкторите не желаят да чакат повече, с цел да се оженят. Махоуни обаче споделя, че има едно-единствено нещо, с което няма да направи компромис - нейните родители и 96-годишната й баба да участват на сватбата.

" Тя е единственият ми жива баба, единственият предшественик, който в миналото съм познавала, тъй че за мен беше доста значимо тя да бъде там, с цел да види най-щастливия ден в живота ми. Най-важната част от деня за нас бяха сватбените клетви и искахме родителите ми и баба ми да станат очевидци на това ", споделя Махоуни.

Съединените щати ограничиха несъществените пътувания по земя с Канада от началото на COVID-19 пандемията. Самолетните пътувания сред страните са вероятни, само че даже и фамилията й да е имунизирано, Махоуни споделя, че това би ги изложило на по-голям риск, изключително имайки поради възрастта на баба й.

Така фамилията идва на границата сред Съединени американски щати и Канада край Бърк, Ню Йорк, ден преди плануваната женитба на 25 септември. Това е най-дългата граница сред две страни, която не е охранявана. Граничната зона повече наподобява на маркирана с колчета поляна, като сред двете страни няма никакви заграждения. Родителите на Махоуни стоят от канадската страна на границата, а булката, младоженцът и длъжностното лице на брачната гала – от другата.

" Нямаше да го пропуснем. За нищо на света ", безапелационен е бащата на Карън пред филиала WPTZ на CNN.

Младоженците споделят, че прекарването е било извънредно прочувствено.

Вижте какво споделят те за необикновената сватбена гала в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР