Когато чуем за Дубай, първото нещо, което ни минава през

...
Когато чуем за Дубай, първото нещо, което ни минава през
Коментари Харесай

24-каратов лукс по дубайски

Когато чуем за Дубай, първото нещо, което ни минава през мозъка е разкош. Разточителен, на моменти много непремерен, фрапантен разкош. Всичко е огромно, лъскаво, удивително. И туристите го харесват. И идват да го виждат още веднъж и още веднъж.

Сега по-платежоспособните измежду нас имат още една причина да посетят Дубай. Това е най-новият хотел в емирството - Emerald Palace Kempinski Dubai . Той отвори порти през есента на тази година и незабавно се подреди измежду най-луксозните места за настаняване там.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emerald Palace Kempinski Dubai (@emeraldpalacekempinski) на Дек 8, 2018 в 6:02 PST

Интериорът на хотела е въодушевен от европейските дворци. Но май основателите му толкоз са се въодушевили, че са задминали кралския разкош...

 Снимка 395045

Построяването на Emerald Palace Kempinski Dubai коства 700 милиона $ , а удоволствието да прекараме една вечер в президентския апартамент, който е в комплект с персонален иконом, е на стойност малко над 6000 $.

 Снимка 395044

Освен него, хотелът ни предлага и още 391 други стаи, които също има с какво да ни впечатлят против по-скромна сума. На територията му се намират и осем ресторанта , измежду които е първият в емирствата на носителя на три звезди Мишлен готвач Алан Дюкас - MiX restaurant.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emerald Palace Kempinski Dubai (@emeraldpalacekempinski) на Дек 9, 2018 в 8:00 PST

Частен плаж и най-дългият вътрешен басейн в Дубай са други от екстрите на това място като от приказките, ситуирано в Palm Lagoon.

 Снимка 395047

Хотелът разполага и с бална зала, почтена за всеки един кралски замък - Grand Salon Maximilian, както и с киносалон, който предлага на посетителите гурме пуканки и други изкушения. На покрива пък е ситуиран първокласен бар със страхотна панорама.

 Ayana Resort and Spa, един хотел на Бали и една възбрана за смарт телефони
Хотелът, който забрани селфитата

Остров Бали, разкош и кошмарът на инфлуенсърите

Още от входа ни посрещат осем колони от розов мрамор и полилей с 40 хиляди кристала Swarovski .

 Снимка 395046

Високи тавани, покрити с 24-каратово златно покритие, както и фризове и декоративни детайли, направени ръчно. Полилеите са общо над 6400 в голямата постройка и всички са блестящи, кристални и много скъпи, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emerald Palace Kempinski Dubai (@emeraldpalacekempinski) на Ное 27, 2018 в 6:02 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР