Когато бяха разкрити специалните събития за световните финали на Gran

...
Когато бяха разкрити специалните събития за световните финали на Gran
Коментари Харесай

Новият Genesis Vision GT Car на Gran Turismo 7 ще бъде разкрит на 2 декември

Когато бяха разкрити специфичните събития за международните финали на Gran Turismo за GT7 предходната седмица, те разкриха тайнствен нов планов автомобил Vision GT, който идва в играта. Днес имаме публично удостоверение, че новият автомобил ще идва от Genesis, първокласната марка, отделена от Hyundai.

Новината беше разкрита с видео филмов откъс, оповестен в YouTube и обществените мрежи от формалните сметки на Gran Turismo, обявявайки цялостното откриване в събота, 2 декември 2023 година Въпреки че видеото не демонстрира доста, то включва задоволително проблясъци на колата, с цел да подскаже, че ще бъде доста сходен – в случай че не еднакъв – на идея за суперавтомобил, която компанията показа на Gran Turismo World Series Showdown през септември предходната година.

ВИЖ филмов откъс:



Този концептуален автомобил беше показан в края на " Trackside Talk " с дизайнерите на Genesis Джон Кръстески и Самир Садихов, като дуото изясни, че съществуващите коли Genesis Gr.3 и Gr.4 в Gran Turismo 7 са " единствено началото на връзката [с Gran Turismo] ” и искаше " да продължи напред и да показа някои нови хрумвания ”.

 width=

Ако погледнете деликатно няколко съответни фрагмента от филмовия откъс, можете да видите, че предният десен ъгъл на колата наподобява тъкмо съвпадащ с концепцията от предходната година. Сенчестият взор към задния ъгъл разкрива още повече прилики, в това число неповторим дизайн на задните светлини, който минава под част от каросерията и детайл от задния дифузьор зад кормилото.

 width=

Няма спецификации, несъмнено, само че истинската идея наподобява имаше мотор с вътрешно горене, както се вижда от двоен пълнител за изсъхнало спиране.

Разбира се, разкриването на коли Vision GT се трансформира в нещо като традиция за международните финали на Gran Turismo, като Ferrari Vision GT, вторият Vision GT на Jaguar и Vision GT на Lamborghini направиха своя дебют през предходните години.

Събитието през 2023 година в Барселона ще бъде изключително особено, защото планът Vision GT чества своята 10-та годишнина с " Gran Turismo Garage ", включващ няколко пълноразмерни модела на коли от плана Vision GT в действителен живот.

GTPlanet ще бъде на място в Испания за цялостно отразяване на разкриването на Genesis Vision GT и всички други известия, които идват от Световните финали.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР