Когато Боб Стърнфелс приветства гостите на мемориала на почитания бивш

...
Когато Боб Стърнфелс приветства гостите на мемориала на почитания бивш
Коментари Харесай

McKinsey в настроение за търсене на душа след преизбирането на Боб Стърнфелс

Когато Боб Стърнфелс приветства гостите на мемориала на почитания някогашен световен ръководещ сътрудник на McKinsey Рон Даниел на Парк Авеню в Ню Йорк предишния четвъртък, не беше ясно дали неговият личният мандат в тази роля щеше да бъде продължен с още три години или скъсен единствено след един мандат.

Гласуването измежду 750-те старши сътрудници на консултантската компания към момента беше отворено, което внесе необикновен подводен ход в процедурата. Докато предшествениците на Стърнфелс възхваляваха „ слугинското водачество “ на Даниел от 1976 до 1988 година пред аудитория, включваща някогашния кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг и ученици на McKinsey като някогашния началник на Morgan Stanley Джеймс Горман, беше ясно, че днешната компания се обитава надълбоко подозрения по отношение на метода, по който Стърнфелс го е управлявал.

Едва по-късно същата вечер компанията разгласи, че 54-годишният стипендиант на Роудс е приключил нос пред слънчевия началник на цифровата процедура на McKinsey Родни Земел, който е взел избори чак до балотаж....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР