Когато 50-годишен мъж прочете в местния вестник, че бившият църковен

...
Когато 50-годишен мъж прочете в местния вестник, че бившият църковен
Коментари Харесай

ЗА бранко - Църковен музикант насилвал малки момченца и режел кичур коса от всяка своя невръстна жертва

Когато 50-годишен мъж прочете в локалния вестник, че някогашният църковен музикант Джон Хендерсън се е признал за отговорен в десетки закононарушения от полов темперамент над две момчета на възраст от 6 до 14 години, решил, че повече не може да мълчи. Той разказал, че бил на към 10-годишна възраст, когато Хендерсън му посочил порносписание и го помолил да си смъкна панталоните, написа „ Метро ”. По думите на пострадалия, чието име не се загатва, през 70-те години на предишния век Джон го примамил в настрана помещение, където трансформирал перверзните си мечти действителност. След това отрязал кичур от косата му и го запазил като трофей. Същата орис сполетяла още две невръстни момчета.



Хендерсън купувал дарове на момчетата, а по-късно ги склонявал да вършат секс с него.

Перверзникът нанесъл непоправими вреди върху душeвността на жертвите си. След претърпяното едно от момчетата почнало да се усеща мръсно и да изпитва омерзение от тялото си. Друг от потърпевшите твърди, че поради музиканта протегнал ръка към опиатите, зарязал учебното заведение и се пристрастил към антидепресантите.

Адвокатът на Джон пък споделя, че клиентът му почнал да страда от психологични проблеми след гибелта на татко си, който свирел на орган в Йоркска катедрала. След загубата на фамилията си той се откъснал от външния свят. В дома си колекционирал разнообразни музикални принадлежности и в продължение на 13 години не е правил никакви закононарушения.

Хендерсън е наказан на 8 години затвор. В момента на осъществяване на закононарушенията той е бил на към 20 години.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР