Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Макъл Дъглас се женят

...
Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Макъл Дъглас се женят
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс споделя тайната на успешния си 20-годишен брак с Майкъл Дъглас

Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Макъл Дъглас се женят през 2000 година , надали доста хора са считали, че ще двойката ще остане дълго време дружно. 20 години и 2 деца по-късно, те към момента са сплотено семейство, а в ново изявление за актрисата разкрива каква е тяхната загадка за сполучлив брак .

До огромна степен това се оказва занимателното време, прекарано дружно, признава тя.

 Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас Getty

„ Първо, доста се забавляваме дружно. Съпругът ми е с 25 години по-възрастен от мен; това не е загадка. Не би било обикновено, в случай че при една връзка няма възходи и падения. Постоянното е обич и почитание. Никога, в никакъв случай не сме губили възприятието си за комизъм и се радваме на компанията на другия “ , споделя носителката на Оскар.

Зита-Джоунс прибавя, че техните гъвкави графици като артисти им разрешават да прекарват повече време дружно .

„ За разлика от толкоз доста двойки, ние в никакъв случай не сме имали работа от 9 до 5, която е непрекъсната. Или сме на линия, или не сме. Или работя по 16 часа дневно, или въобще не съм заета. При него е същото. Така че във връзката си сме имали голямо количество време, където сме били единствено ние “, споделя тя за времето им на снимачната площадка.

„ Живяхме на остров Бермуда 12 години, до момента в който отглеждаме децата си. Ние почитаме пространството на другия и хуморът ни е просто дългогодишен. “
 Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините  Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините  Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините  Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР