Кога киевските мозъчни центрове ще бъдат унищожени?Русия все още не

...
Кога киевските мозъчни центрове ще бъдат унищожени?Русия все още не
Коментари Харесай

Кинжали и Калибри ще ударят украинския Генерален щаб

Кога киевските " мозъчни центрове " ще бъдат унищожени?

Русия към момента не е употребила и част от всичките си бойни благоприятни условия в спецоперацията в Украйна. Има и голям боеприпас от високоточни и съвсем неудържими оръжия, които ще поразят сериозните точки на режима в Киев. На първо място - командните пунктове тъкмо в Киев, както и на железопътната инфраструктура.

След това просто няма да има кой да купува натовски оръжия и защо да го придвижва в Донбас. Въпросът е - по кое време най-сетне ще бъде взето съдбоносното решение за нанасяне на основния удар?!

Марков: Русия към момента има голяма благоприятни условия за реакция, до момента в който Украйна няма нищо

Контрастът сред отношението към спецоперацията в Русия и Украйна става все по-очевиден. Украинската стопанска система е изцяло преустроена на военна основа, страната е доминирана от тотална военна агитация и военна цензура, резултат от което беше изгонването от страната на един от най-богатите хора Ринат Ахметов.

Украинските мъже са хващани напряко по улиците и наложително изпращани на фронта. Това внезапно контрастира със обстановката в Русия, където няма – и в никакъв случай няма да има – готовност на популацията, а в спецоперацията взе участие така наречен „ мирновременна войска “. Това са напълно професионални подразделения.

Диаметрално особеното отношение към протичащото се подсказва, че Русия към момента има голям празен ход от благоприятни условия за активизиране на спецоперацията, декларира в изявление за „ Незигар “ Сергей Марков, шеф на Института за политически проучвания.

Още при започване на юни ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров, след среща с министъра на защитата Сергей Шойгу, разгласи за " възстановяване на по-нататъшната тактичност... което ще разреши доста да се увеличи успеваемостта на нападателните маневри ". Веднага по-късно стартира ново нахлуване в Донбас, което даде опция за няколко седмици да се освободи изцяло територията на Луганска област и да стартира обкръжаването на Северск, Бахмут и Славянск.

След това, при започване на юли, президентът Владимир Путин недвусмислено съобщи, че " като цяло ние към момента съществено не сме почнали нищо ". Това значи, че Русия към момента има голям боеприпас от неизползвани благоприятни условия, за които режимът в Киев даже не подозира.

По кои „ центрове за взимане на решения “ ще бъдат нанесени първите удари?

Едно от най-очевидните оръжия в арсенала, които до момента не са употребявани, са прецизните удари против „ центровете за взимане на решения “. И даже не е нужно да изпращате бомбардировачи; Ударите могат да се нанасят както от Черно море, по този начин и от сухопътната територия на Русия.

Сред предпочитаните цели без подозрение са Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна, командването на Обединените сили на ВСУ, командването на Силите за специфични интервенции и Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата. Всички тези обекти се намират в Киев.

Освен това, както се вижда от поредното заличаване на Киевския 72-ри основен център за осведомителни и психически интервенции на СБУ, а по-късно и на Центъра за обявяване и ръководство на авиацията и Противовъздушна отбрана на Въоръжените сили на Украйна, няма спънки за точкови удари по украинския генералитет даже в Киев!

Русия неведнъж е употребила хиперзвукови ракети " Кинжал " в спецоперация, които е на практика нереално да бъдат прихванати. Така на 18 март в Делятин (Ивано-Франковска област) беше погубен под земята склад с ракети и авиационни муниции. Три дни по-късно " Кинжал " удари един от най-големите хранилища за гориво в Украйна в Константиновка (Николаевска област), а на 11 април - под земята команден пункт в Часовой Яр (Донецка област).

За да се спре потока от оръжия на НАТО, време е да се удари по мостовете и тунелите

Друг инструмент, който Русия към момента не е употребила изцяло, са ударите против сериозната инфраструктура на Украйна. И не се употребява най-вече по филантропични аргументи.

Потокът от западни оръжия, който минава по железопътния превоз, Русия избира да спре, методично унищожавайки тягови подстанции на главните железопътни възли. Така, съгласно Министерството на защитата, станциите са били унищожени в Киевска, Одеска и Хмелницка области през април, в Одеска, Киевска, Лвовска и Закарпатска области през май и в Харковска и Донецка области през юни. В същото време по публични данни съвсем не се нанасят високоточни удари по мостове и тунели.

Методично се унищожава и горивната база на украинската войска. От началото на спецоперацията, съдейки по формалните данни на Министерството на защитата, са унищожени най-големите нефтени депа в страната в Тернопол, Калиновка (Киевска област), Славута (Ровненска област), Константиновка (Николаевска област), Чугуев и Новая Дмитровка (и двете Харковска област).

В пристанище Николаев е погубен петролен терминал, откъдето идва снабдяването на южната формация на украинските войски. А покрай Кременчуг и към този момент освободения Лисичанск бяха нанесени високоточни удари по рафинерията, откъдето бяха изпращани нефтопродукти за потребностите на украинската военна техника в Донбас.

Киевските елементи, изправени пред пагубен дефицит на гориво, го реквизират - и в действителност го крадат - от жителите. Например, те лишават купони за гориво, предопределени за зареждане на коли за спешна помощ и коли на други служби за незабавна помощ. И апропо, това също е военно закононарушение!

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР