Русия няма имперски амбиции и не се стреми да възроди

...
Русия няма имперски амбиции и не се стреми да възроди
Коментари Харесай

Путин: Русия няма имперски амбиции

Русия няма имперски упоритости и не се стреми да възроди Съветския съюз. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на конференция с ръководителите на международните осведомителни организации.
Руският водач обърна внимание на присъстващите на обстоятелството, че обстановката в света се трансформира бързо и помоли да не се пробват да търсят несъществуващи подтекстове.

„ Тук няма потребност, знаете, няма потребност да търсите нещо, което не съществува. Няма потребност да търсим някакъв подтекст, няма потребност да търсим някакви наши имперски упоритости тук. Няма ги, няма ги, тъй като светът се трансформира бързо “, сподели Путин.

Путин: Русия няма имперски упоритости (ВИДЕО) 06.06.24 09:32 „ Алфа Рисърч “: Убедителна преднина на ГЕРБ-СДС, ерозия в поддръжката към ПП-ДБ 06.06.24 09:30 Адски конфликт сред два трамвая в Русия! Близо 70 души са ранени (ВИДЕО) 06.06.24 08:54 Страхил Ангелов: Безпардонното и надменно отношение на Васко Ухото минава всевъзможни граници! 06.06.24 08:39 Асен Василев загуби дело против Делян Добрев за 250 000 лева, по тази причина, че напълнял 06.06.24 08:22

Путин също изрази вяра за споразумяване на обстановката сред Руската федерация и Запада и в света като цяло.

„ Ние мислим за обстоятелството, че в случай че някой счита за допустимо да доставя такова оръжие в зона на бойни дейности, с цел да нанесе удари по нашата територия и да ни сътвори проблеми, тогава за какво ние нямаме право да доставяме наши оръжия от същия клас в тези райони на света, където ще се нанасят удари по чувствителни цели на тези страни, които вършат това против Русия “, акцентира Путин.

Той акцентира, че Москва може да отговори асиметрично в тези условия.

„ Фактът, че западните страни доставят оръжия на режима на Зеленски, демонстрира директното им присъединяване в украинския спор. А прехвърлянето на далекобойни прецизни оръжия е рецепта за доста съществени проблеми. “

Това, обърна внимание президентът на публицистите, води до цялостно разрушение на интернационалните връзки и подкопаване на интернационалната сигурност.

Източник: Официален уебсайт на Кремъл /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР