Кога децата ще се върнат в училище? Това беше един

...
Кога децата ще се върнат в училище? Това беше един
Коментари Харесай

Служебният премиер: Който не харесва детето му да бъде тествано за коронавирус, може да го остави да учи вкъщи

Кога децата ще се върнат в учебно заведение? Това беше един от многото въпроси, отправени онлайн във Facebook към служебния министър председател Стефан Янев.

Предполагам, че идващите десетина дни може да се случи, само че не желая да се наемам с съответна дата, сподели Янев, започвайки с пояснение по какъв начин служебното държавно управление направило всичко допустимо да има присъствено образование. Но Янев заяви, че на следващия ден, 30 октомври, ще бъдат ясни параметрите на офертите за доставка на безвъзмездни неинвазивни проби за учебно заведение (I и IV клас) и че би трябвало да бъде конкретизирана логистиката – кой и по кое време взема проби, по какъв начин се унищожават проби. Който не харесва тази алтернатива и тези проби, може да остави детето си на образование онлайн, съобщи служебният министър председател.
 МОН ще разгласи 2 дни авансово връщането на учениците от 1 до 4 клас в клас МОН ще разгласи 2 дни авансово връщането на учениците от 1 до 4 клас в клас
Връщането на учениците от 1 до 4 клас в учебните заведения ще бъде оповестено най-малко два дни авансово, с цел да може родителите и учителите да се п...

Припомняме, че концепцията за връщане на учениците в клас касае преди всичко децата от I до IV клас. Обмисля се това да стане с регулярно тестване за ковид - два пъти седмично. Какъв е обаче опитът по кое време да се отварят учебни заведения от страната, която към този момент за най-дълго време затвори учебните заведения си поради пандемията т.е.!

Какво още сподели!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР