Кога да правите секс, ако излизате с нов мъж? Това

...
Кога да правите секс, ако излизате с нов мъж? Това
Коментари Харесай

Кога да правите секс, ако излизате с нов мъж?

Кога да вършиме секс, в случай че излизате с нов мъж? Това е въпрос, който всяка жена си задава при започване на нова връзка. Чували сте истории за дами, които не бръснат краката си (или други елементи на тялото) като метод да се въздържат от секс още на първата среща. Техният дискомфорт или позор от окосмяването по тялото им ги защищава от „ неточност “ и секс „ прекомерно рано “. Едва ли окосмяването по тялото е нещо, от което би трябвало да се срамим, само че е значимо да имаме граници за това по кое време желаеме да вършим секс, както и да ги дефинираме. И по този начин – по кое време да вършиме секс, в случай че излизате с нов мъж?

Ето някои отговори на този въпрос:

Много дами изпитват възприятие на дискомфорт или позор, когато приказват за секс заради обществените упования, тъй като се усещат съдени от другите или им е неловко, или са недоволни от решенията, които са взели в предишното.

Въпросът в действителност е по кое време е подобаващият миг за вас за вършиме секс с новия мъж, с който излизате? Когато мислите по кое време би трябвало да вършиме секс за пръви път, ето няколко неща, които е добре да имате поради:

Мироглед: Вярвате ли, че сексът е заветен? Искате ли да изчакате брака? Има ли набожен или нравствен подтекст, който би трябвало да имате поради, когато вземате това решение? Ако да, уверете се, че вашите вярвания (каквито и да са те) и дейностите ви съответстват.

Мотивация:Независимо по кое време решите да вършиме секс за първи път с някого, може да е потребно да помислите върху мотивацията си. Хората са стимулирани да вършат секс заради доста аргументи: възмездие, горест, самотност, възбуденост, любознание, бягство, връзка и блян. Каквото и да ви стимулира да вършиме секс, запитайте се дали желаете тази страст или разбиране да диктува живота ви. Ако отговорът е „ да “, е по-вероятно да се почувствате добре от решението си.

Опит: Голяма част от живота е просто опит и неточност. Ако сте правили секс преди, може да имате ясна визия какво ви е помогнало и какво не. Може да е потребно да обърнете внимание на вашата полова история и да видите какви уроци можете да извлечете. Имало ли е полово прекарване, което ви се е сторило „ прекомерно рано “? Защо мислите, че е по този начин?

Предпочитание:Обичате ли да вършиме секс с някой, който не познавате доста добре (придава тайнственост и тръпка)? Трябва ли да се чувствате прочувствено сигурни, преди да се насладите на секс с някого? Искате ли да се обвържете, преди да се занимавате с каквато и да е полова интензивност? Какъвто и да е вашият отговор, това ще дефинира вашето равнище на комфорт и граници.

Какво в действителност би трябвало да се запитате за секса?

Уверете се, че се чувствате сигурни в решението си – прочувствено, физически, умствено и духовно. И дано имаме поради, че другият участващ човек би трябвало да даде единодушието си и да бъде на същата вълна.

Често въпросът „ по кое време би трябвало да върша секс за първи път? “ е код за „ по кое време мога да върша секс, без да се усещам зле или да бъда съдена за това? “ В реалност въпросът би трябвало да бъде: „ по кое време съм подготвена и какво ще увеличи възможностите ми да имам свястно, занимателно или достоверно преживяване? “

Докато мислите за вашите граници във връзка с секса, ето няколко въпроса, върху които да разсъждавате: Какви са вашите съображения, преди да вършиме секс с някого? Какво значи сексът за теб? Какво сте научили за секса? Какво ви споделя вашата полова история? Каква е вашата мотивация да желаете да вършиме секс? Какви защитни ограничения можете да вземете, с цел да се почувствате сигурни по отношение на това взаимоотношение? На какво се основава вашата граница във връзка с секса? (напр. време, периодичност на датите, усеща към индивида, вярвания). Отлагате ли или стартирате секс, единствено тъй като смятате, че това желае другият човек?

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР