Кое е по-важно за България – да имаме правителство, или

...
Кое е по-важно за България – да имаме правителство, или
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Ако Радев искаше да има редовен кабинет, защо бави втория мандат цяла седмица

Кое е по-важно за България – да имаме държавно управление, или за два-три министри повече, ще катурнем всичко. Това попита в студиото на Нова ТВ анализаторът Евгений Кънев.

За мен е нелогично да обсъждаме противоконституцианно действие, това е доста тъжно. За мен няма нищо притеснително в записите, не виждам за какво би трябвало да се трансформира формулата за държавно управление, каквито поръчки бяха дадени, разяснява последните събития към съставянето на постоянно държавно управление Кънев.

Това, което се спекулира е, че ние сме една неутланна страна. За нас непознати са НАТО и Европейски Съюз, а Русия не е непозната за нас. А би трябвало да знаем, че ние работим в партньорство със службите в НАТО и Европейски Съюз. Поради неналичието на доверие, ние не сме в Шенген. По тази причина няма по какъв начин да не бъдат съгласувани лицата, които оглавяват службите, с нашите сътрудници. Ние желаеме да има държавно управление, което да движи проблемите в България. Не може това да се прави със записи, компромати и така нататък,бе безапелационен анализаторът.

Според Кънев Мария Габриел е заварката за сформиране на държавно управление и гаранция, че повече записи няма да излязат. Иначе Европа ще ни затвори вратата. (…) Но ще бъде парадокс в случай че за повторно би трябвало да съобщи досието на Румен Радев, аргументира се Евгений Кънев.

Ако Радев желае да има бюджет, да има постоянен кабинет, още преди седмица трябваше да даде втория мандат. Нямаше потребност да се стигне до сходни кавги, счита той.

По думите на Кънем факт е, че държавните медии помпят самочувствието на „ Възраждане “. И е повече от явно по какъв начин се ръководи страната, намеквайки, че въздействието на Русия продължава да господства.

Чак когато се хване съветски сътрудник в България, тогава ще кажа, че сме самостоятелна натовска страна.(…) Вижте по какъв начин се пази руския монумент и по какъв начин се пази Дома на Европа, сбито разяснява Евгений Кънев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР