Кое е новото място не се съобщава, но беше разкрито

...
Кое е новото място не се съобщава, но беше разкрито
Коментари Харесай

Най-голямата британска разузнавателна служба се премести на нов адрес в Лондон

Кое е новото място не се оповестява, само че беше разкрито къде се е помещавала тя досега.

Обикновена постройка от червени тухли, намираща се сред заведение и парк в централната част на Лондон, беше разкрита като седалището на английския щаб за държавни връзки - най-голямата разследваща работа на Англия.

Адресът на " Палмър стрийт " е бил дом на службата в продължение на 66 години, преди тя да се реалокира на ново място, което обаче остава загадка.

Смята се, че шпионската работа работи от 1919 година, само че става известна през Втората международна война, когато са разшифровани известията на немската машина " Енигма ".

Центърът за държавни връзки работи в тясно съдействие със Секретната разследваща работа МИ-6 и с английското вътрешно разузнаване МИ-5. Службата е част от обединяването " Пет очи ", в което с изключение на Англия, влизат още Съединени американски щати, Канада, Австралия и Нова Зеландия.

На " Палмър стрийт " са били следени редица значими събития и персони, а къде ще се случва това отсега нататък, евентуално ще остане незнайно през идващите най-малко още 66 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР