Коалицията Солидарна България регистрира листите си за участие на парламентарните

...
Коалицията Солидарна България регистрира листите си за участие на парламентарните
Коментари Харесай

Коалицията Солидарна България регистрира листите си за участие на парламентарните избори

Коалицията " Солидарна България " записва листите си за присъединяване на парламентарните избори в София и листата за изборите за членове на Европейския парламент.

Регистрацията подадоха ръководителят на обединението Ваня Григорова и Мая Манолова от Политическа партия " Изправи се България ".

Припомняме, че до 17:00 ч. през днешния ден е крайният период, в който партиите, обединенията и инициативните комитети вършат оферти до Централната изборна комисия (ЦИК) за регистрация на кандидатски листи в изборите за членове на Европейския парламент.

Предложения до районните изборни комисии (РИК) за регистрация на кандидатски листи в изборите за народни представители могат да се вършат още веднъж до 17:00 ч. през днешния ден.

Същият е и крайният период, в който партия или коалиция, записана за изборите за членове на Екологичен потенциал и/или за изборите за народни представители, може да подаде заявление до ЦИК да бъде заличена регистрацията ѝ за присъединяване в изборите.

До през днешния ден предприемчив комитет, регистриран за присъединяване в изборите за членове на Екологичен потенциал, може да подаде заявление до ЦИК да бъде заличена регистрацията му за присъединяване в изборите. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР