Коалицията на „Обединени патриоти” прилича на циркова трупа, а лидерите

...
Коалицията на „Обединени патриоти” прилича на циркова трупа, а лидерите
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Премиерът би трябвало да отстрани Симеонов заради изказването му

Коалицията на „ Обединени патриоти” наподобява на циркова натрупа, а водачите ѝ – на циркови актьори, които играят на нестабилен трапец. Всеки миг може да срутят ръководството. Това съобщи в предаването „ 120 минути” доктор Николай Михайлов.

По думите му който е очаквал, че търкания сред сътрудниците в дребната коалиция няма да се появят, е бил доверчив.
„ Атака ” отвърнаха на НФСБ: Заговориха за отстраняването на Валери Симеонов като вицепремиер Политическата драма ще бъде разисквана на съдружния съвет в понеделник
„ Тези хора имат дълга биография на политически опортюнизъм. Освен това пристрастеностите им са плитки и в този смисъл – елементарно възпалими. Те играят личната си игра на опортюнисти в политиката с обикновената цел да оцеляват и да пребъдат”, разяснява той.

Според Михайлов водачът на „ Атака” Волен Сидеров желае да продължи и евентуално приключи кариерата си в Европейския парламент, само че ще би трябвало да се състезава с представителя на Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки, който в тази сфера е доста по-популярен от него.

А водачът на Вътрешна македонска революционна организация – Красимир Каракачанов, стои устойчиво в обединението и е наличието на здравия разсъдък, добави Михайлов.
НФСБ: Валери Симеонов не е поставял под подозрение здравния статус на болните деца С израза „ сякаш “ той се е възмутил от „ неприемливия блян на някои майки-лидери на митинга и ръководители на опозиционни партии да употребяват нещастието на тези деца “, се споделя в известие на партията
Относно изявлението на вицепремиера Валери Симеонов във връзка с майките на деца с увреждания, които излязох на митинг, той разяснява:

„ Това е неквалифицирано, това в действителност би трябвало да бъде глобено с неотложно премахване от политиката и това би трябвало да направи министър-председателя. Това обаче няма да стане, тъй като господин Борисов има концепция да приключи този мандат. Съдейки обаче по метода на политиката, която се води, концепцията за цялостен мандат няма по какъв начин да стане “, проучва Михайлов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР