Коалицията Ляв съюз за чиста и свята република ще подкрепи

...
Коалицията Ляв съюз за чиста и свята република ще подкрепи
Коментари Харесай

Жан Виденов подкрепя Румен Радев за втори мандат

Коалицията " Ляв съюз за чиста и свята република " ще поддържа президента Румен Радев за втори мандат на идните президентски избори. Това разгласи някогашният министър председател Жан Виденов на конференция в Българска телеграфна агенция.

Въпреки изразената поддръжка на обединението към президента, Виденов го прикани да внимава с пипането на спецслужбите . Жан Виденов оцени президентството като единствената конституционна институция в същинския си тип .

След президентските избори ще бъдат решаващите парламентарни избори , безапелационен бе той.

Бойко Борисов е в предишното и има да се оправя с историята , уточни някогашния министър председател, като чака Слави Трифонов да избяга от политиката .
 Жан Виденов: Не съм се крил, желая да върна доверието в политиката
Жан Виденов: Не съм се крил, желая да върна доверието в политиката

Целта на обединението към Виденов - да обърне шахматната политическа дъска

По думите на Виденов никакво изчегъртване на е допустимо в чиновничеството . Резултатите от активността на подправени провокатори в миг на Конституция, подправени, ръководени от службите - резултатът е относително добър, тъй като към момента съществуваме .

Върхът на Ахмед Доган би бил България да е на части , отсече Жан Виденов.

За бъдещето Виденов си пожела, че би трябвало да се познаят и харесат един различен патриотите в страната . Може би предстоят последни борби, чака той.

Антиконституционно е подслушването, разяснява Жан Виденов тематиката с подслушванията на политици. " Да ви имам Конституционния съд . Това не е Конституционен съд, за който мечтаехме в Конституцията - това е срам . Виновно е извращението на Конституцията ", акцентира той.

Жан Виденов се смята за един от най-непредставените хора по отношение на мислене и родолюбец. Първата такава опция му се удава с обединението " Ляв съюз за чиста и свята република ". Сега е времето да се върна , откакто било забравено изявлението при Кеворк Кеворкян, в " Правен свят " и в останалите медии, аргументира се той за завръщането си в политиката. Длъжностите, които можел да заема, не му били препоръчани.

Жан Виденов е ужасно обезпокоителен за Русия и за това обединението би трябвало се занимава и с тази тематика. Убедихме се взаимно, че това е значимо и ние би трябвало да бъдем в борбата на страната, народа и нацията си , настоя той.

Виденов напуснал Българска социалистическа партия през 2000-та година, когато Ахмед Доган предложил баница да яде Иван, само че и Жан за едни бъдещи президентски избори. От 2001 година не е дал своя вот на кметски избори и не е пропагандирал. Според него цялата тактика на Бойко Борисов не ставала, когато издигнал Цецка Цачева за кандидат-президент.

Ситуацията е извънредно сериозна, предизвести някогашният министър председател и добави, че в исторически подтекст има реваншизъм към Българска социалистическа партия . На Жан Виденов не му се гледа нататък. Няма да се занимавам с Българска социалистическа партия и толкоз , посочи той.

Не искайте части от мен, прикани Жан Виденов медиите.

Той изясни, че е имал 10 000 студент и, на които е отговарял на всички въпроси. Всички били влюбени в нег о, по 1-2 студенти късал на изпит. Виденов добави, че дал доста изявленията, които се цитирали и през днешния ден . Аз съм не политически, а исторически специалист и обединението на перестройката свършва пред очите ни , уточни той. В момента се чудим какво ще вършим, тъй като предстоят рецесии и нищети. Всеки е доброжелателен, само че тежък измамник , посочи Жан Виденов.

В практическата политика Жан Виденов не е взел участие по никакъв метод, а я е описвал, оценявал и анализирал в профил за българската история. Аз съм по истините и по обстоятелствата , уточни той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР