Коалицията ГЕРБ-СДС трябва да управлява, защото имаме опита, знанията, мъдростта

...
Коалицията ГЕРБ-СДС трябва да управлява, защото имаме опита, знанията, мъдростта
Коментари Харесай

Деница Сачева: Първо трябва да се реши политическата криза, за де се справим с инфлацията

Коалицията ГЕРБ-СДС би трябвало да ръководи, тъй като имаме опита, знанията, мъдростта и тъй като се учим от грешките си и умеем да одобряваме рецензии. Защото непрестанно сме измежду хората, не ги разделяме на умни и красиви. При нас няма двойни стандарти и двоен морал “. Това сподели Деница Сачева, лидер на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич, по БТВ.

По думите й инфлацията не е привнесена, а е артикул на националните политики и най-много на финансовата политика на „ Продължаваме промяната “ и Асен Василев, който е довел до това България да бъде в затруднено състояние в идващите години да изплаща поетите политически задължения.

„ 45 милиарда ще бъде дългът, а заемите на хората не престават да порастват. Това трансформира даже пазара на труда в България, тъй като от ден на ден хора притискат работодателите си да нямат трудови контракти, с цел да могат да не се запровират техните приходи “, сподели Сачева.

Според нея би трябвало да има постоянно държавно управление и ясна стратегия, с цел да може бизнесът да направи своите планове и от там да се реши казусът с инфлацията.

„ На първо място би трябвало да се реши политическата рецесия, по-късно да има ограничения в поддръжка на бизнеса и енергетиката. Трябва да има отбрана на родното произвеждане и земеделието да бъде приоритет “, уточни Деница Сачева.

Тя добави, че ГЕРБ са срещу да има налог „ свръхпечалба “ и няма да поддържат сходен налог, в случай че той бъде препоръчан от служебното държавно управление в идващото Народно заседание.

Според Деница Сачева минималната работна заплата би трябвало да бъде избрана според признатото законодателство. Към 1 септември би трябвало да бъде 50% от междинната работна заплата за последните 6 месеца на предходната и първите 6 месеца на тази година.

" Доходите и пенсиите би трябвало да порастват, само че това не може да се случи както си го показват сътрудниците от " Продължаваме промяната ", акцентира Сачева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР