Коалиция “Синя София се регистрира утре15 години е общински съветникКоалицията

...
Коалиция “Синя София се регистрира утре15 години е общински съветникКоалицията
Коментари Харесай

Десет формации подкрепят Вили Лилков за кмет

Коалиция “Синя София ” се записва на следващия ден
15 години е общински консултант

Коалицията “Синя София ”, която бе основана в поддръжка на кандидат-кмета Вили Лилков, ще се записва на следващия ден в ОИК, научи “Труд news ”. Освен неговата кандидатура, ще бъдат регистрирани още листа с общински съветници, претенденти за районни кметове и кметове на обитаеми места.

Гръбнакът на обединението са Консервативно обединяване на десницата (КОД), Български либерален конгрес, Движение “Демократично деяние ” - Д3, Български земеделски народен съюз и РДП.

Освен това кандидатурата на Лилков е подкрепена от ССД, Национална движение „Симеон Втори", Разузнавателна служба на ФРГ, Атлантическият съвет в България и Съюза на репресираните. Листата на претенденти за общински съветници включва представители на всичките девет обединения.

Вечерта проф. Лилков ще се срещне със Съюза на архитектите и Камарата на архитектите в България, където той ще показа визията си за развиването на столичния град.

Припомняме, че Вили Лилков е бил 15 години общински консултант в София и 4 години зам.-председател на СОС. Той прелестно познава проблемите на столичния град, през годините е вземал ефективно присъединяване в решаването на доста от тях.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР