Коалиция Левицата! организира протест пред президентството с искане за нови

...
Коалиция Левицата! организира протест пред президентството с искане за нови
Коментари Харесай

Мъж в расо и кръст се опита да нападне Кирил Петков по време на протеста на Левицата“

Коалиция " Левицата! " провежда митинг пред президентството с искане за нови предварителни парламентарни избори.

Протестиращите бяха донесли прахуляк за пране, знак съгласно тях на това, че ПП-ДБ са изпрали Бойко Борисов. Пуснаха и Менделсоновия марш, знак на сватбата сред Бойко Борисов и Кирил Петков.



Според Мая Манолова обединението ПП-ДБ е продала митинга и очакванията на хората за смяна, съставяйки ротационния кабинет с ГЕРБ-СДС. Тя назова този кабинет " Борисов 4 ".



По време на простеста имаше засилена полицейска защита. Мъж в духовнически облекла се опита да нападне Кирил Петков, само че беше спрян от служителите на реда.



За случая с " братя Галеви " бяха запитани Румен Петков и Мая Манолова. Ето какво споделиха те:

" Първият въпрос е по какъв начин е излязъл. Не знам за какво по този начин услужливо го пропущаме, тъй като ръководителят на комитета по извеждането му беше 2012-та година министър председателят Бойко Борисов. Така, че въпросът по какъв начин е влезнал е вторият въпрос.

Понеже се свърза и вашето име надали не сте напуснал поста поради него. Имате ли някакви връзки с тези хора?

- Е какви връзки да имам? Срещата е по отчет на чиновник на Националната работа за сигурност. Трябваше да бъде извършена в условия на специфични разследващи средства. Уволнил съм този, който провали СРС-тата ", сподели Румен Петков.

" Това беше опитът на Борисов да припише ъндърграунда, който работеше за избирането на Фандъкова на нейния главен конкурент. Реално и тогава го споделих и не съм спряла да го дублирам, че целият ъндърграунд и Таки, и Къро, и Пашата, и Лакомото, и Килията, и Ради Братовчеда, и Киро Японеца. Всичко това беше издигнато, с цел да работи за успеха на ГЕРБ и Фандъкова в София. Така че питайте него ", сподели Мая Манолова.



Снимки: коалиция " Левицата ", Десислава Кулелиева

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР