Коалиция „БСП за България“ издига като кандидат за кмет на

...
Коалиция „БСП за България“ издига като кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Коалиция „БСП за България“ издига кандидат за кмет на Твърдица

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ издига като претендент за кмет на бургаското село Твърдица Кирилка Николова. Тя е на 49 години, фамилна, с две деца. Завършила е СПИУ по електротехника в Бургас. Работила е в областта на частния бизнес, ръководител е на Народно читалище „ Пробуда “ в Твърдица. Участвала е в организацията и провеждането на голям брой културни мероприятия и празнични събития, свързани със съхраняването на локалните обичаи и просвета.

Като собствен приоритет в този момент Николова показва разрешаването на инфраструктурните проблеми на селото. Кандидатът за кмет на Твърдица участва на последната изнесена приемна, която се организира в обитаемото място и по време на която бяха разисквани въпроси, свързани точно с тази тематика. В резултат на извършените тогава диалози, към този момент са входирани две питания към кмета на Община Бургас - по отношение на създаване на детска площадка в обитаемото място и за нуждата от осъществяване на ремонт на покривната структура на детската градина в Твърдица.

Изборите за кмет са планувани за 27.02.2022 година Жребий на ЦИК дефинира претендентът за кмет на „ Българска социалистическа партия за България “ да се яви с бюлетина № 5.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР