Ко-водещият на На кафе и половинка в живота на красивата

...
Ко-водещият на На кафе и половинка в живота на красивата
Коментари Харесай

Почна я от рано! Стефан попари модната икона Гала: Пладне стана, а тя още по пижама

Ко-водещият на " На кафе " и половинка в живота на красивата Гала към този момент е прочут с неподражаемото си възприятие за комизъм. Тази заран той реши да се пошегува с външния тип на обичаната си, която още веднъж бе нахлузила нещо като мелез сред комбинезон и пижама, само че го направи обичайно нескопосано. Повод за подигравката му стана облеклото на водещата, която съгласно Стефан е навлякла пижама.

Той реши с ария да сервира чаровната русокоска и поде с усмивка на разположение: " Пладне към този момент стана, а върви по пижама ".

Стефан продължи, като показа иронично за случая Гала като същинска фешън икона, а той.. той просто я придружавал.

Това не бе всичко. След позитивните страсти русокоската изтръпна от смут. Младо момче реши да покаже номер със змии, които плъзнаха из цялото студио.

Блондинката се вцепени, гледайки уплашено влечугите, които се намираха из цялото й студио. Тя се хвана крепко за Стефан и зачака номера да завърши.



Минути по-късно, очевидно преодоляла първичния стрес, Гала реши да си преметна една от змийте през врата, само че издаде " Страх ме е същински доста от крокодила ", сочейки Каймана в студиото.

После тя си разреши да разкрие, че ужасът от влечугите не е единствено у нея, а очевидно и в целия й екип, тъй като всички зад камерите се разбягали.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР