ко не обичате пренаселените дестинации и искате да отидете на

...
ко не обичате пренаселените дестинации и искате да отидете на
Коментари Харесай

5-те държави с най-малко туристи

ко не обичате пренаселените дестинации и желаете да отидете на ново и забавно място, може да разгледате този лист и да си изберете някоя от минимум посещаваните от туристи страни.

Класацията е показана от канала " " във:

5. Сао Томе и Принсипи

Демократична република Сао Томе и Принсипи е дребна островна страна в Гвинейския залив на запад от крайбрежията на Централна Африка. Броят на популацията, регистрирано за последно през 2016 година, е близо 200 000 души. Това е най-слабо посещаваната страна в Африка, данните за 29 000 визити са за 2016 година Както останалите страни в тази ранглиста, по този начин и в тази главната причина за неналичието на туристи е неналичието на комфортен превоз.

4. Коморски острови

Коморските острови е островна страна в Африка. Броят на популацията, регистрирано за последно през 2018 година, е 850 688 души. Броят на туристите към днешна дата е към 15 000. Броят на полетите е стеснен, липсва и градски превоз, само че най-големият проблем е големият брой комари, които придвижват малария.
 Коморски острови

3. Ниуе

Ниуе е коралов остров в централната част на Тихия океан и едноименна самоуправляваща се страна. Броят на туристите е към 10 000. Основната причина за неналичието на туристи е едва развитата туристическа инфраструктура.
 Ниуе

2. Маршалови острови

Република Маршалови острови е островна страна в Микронезия. Населението е към 53 000, а броят на туристите е към 8000 на година. Част от аргументите за какво няма доста туристи е съществуването на единствено една самолетна компания, която пътува до такава степен, както и скъпите билети. Освен самолетните билети, хотелите също не са по никакъв начин евтини. Тъй като равнището на престъпност е ниско, някои туристи избират да спят на плажа.
 Маршалови острови

1. Науру

Република Науру е дребна островна страна в южната част на Тихия океан, южно от Маршаловите острови. Науру е неповторима в качеството си на може би единствената страна без публично оповестена столица, а единствено фактическа – Ярен. Броят на популацията, регистрирано за последно през 2018 година, е 11 200 души. Всяка година страната е посещавана от приблизително 200 туристи. Причината за това е неналичието на комфортен превоз, съществуването на два хотела и неналичието на нощен живот.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР