Кметовете на Когалим и Бургас – Николай Палчиков и Димитър

...
Кметовете на Когалим и Бургас – Николай Палчиков и Димитър
Коментари Харесай

Кметовете на Когалим и Бургас подписаха меморандум за сътрудничество на церемония в руския град

Кметовете на Когалим и Бургас – Николай Палчиков и Димитър Николов, подписаха меморандум за съдействие на гала в съветския град. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас.

Споразумението цели развиване на двустранните връзки, културен продан, поощряване на спорта и реализация на туристическия капацитет на двата града. Ще бъде основана и взаимна работна група, която да координира бъдещия продан по тематиките от меморандума.

Според Николов, съглашението за другарство с Когалим е опция за увеличение броя на съветските туристи в Бургас и района. От българското министерство на туризма към този момент сигнализираха за понижения брой на предварителни записвания за 2019 година на туристи от Русия.

„ Считам, че посредством сходни съглашения сред градовете, ние, кметовете, можем да спомогнем за намаляването на тази притеснителна наклонност, като разпространяваме опциите на районите си за отдих, просвета, спорт и забележителности “, сподели още кметът на Бургас.

Той участва на формалното разкриване на филиала на Малъй спектакъл в Когалим и насочи покана за представянето на съветската просвета и обичай още тази година в морския град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР