Кметицата на дупнишкото село Крайници, която получи заплашителни писма и

...
Кметицата на дупнишкото село Крайници, която получи заплашителни писма и
Коментари Харесай

Кметът на дупнишкото село Крайници получи заплашителни писма

Кметицата на дупнишкото село Крайници, която получи заплашителни писма и чиято къща беше вандализирана, съобщи, че няма съмнения кой може да е причинителят на действията.

През камерите на БТВ Мариана Димитрова разясни, че се намира в положителни връзки с всички претенденти за кмет на обитаемото място. Освен това няма спомен някой да е отправял апели да се откаже от кметския пост, който заема към този момент трети мандат.

Съседи и родственици на кметицата също са в незнание кои са вандалите и признават, че са били шокирани от случилото се. Според локалните нецивилизованата демонстрация е част от предизборна акция за локалния избор.

По думите на жителите Димитрова си прави добре работата като кмет, съобщи БТВ.

От своя страна тя съобщи, че случилото се няма да я откаже от това да се кандидатира за нов мандат.

Жената получава три заплашителни писма, които я приканват да се откаже от поста си и да даде път на по-младите. Първото писмо е било изпратено с букет цветя, а третото – с шепа пръст.

Една заран дамата осъмва с багра, нахвърляна по цялата къща, в това число и входната врата. Също по този начин били изпотрошени саксии и дворни цветя.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че се води разследване, а криминалисти работят интензивно по случая. На този стадий няма обвинени и арестувани.



(Кадър: БТВ)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР