Кметът Здравко Димитров заяви, че решението да не се кандидатира

...
Кметът Здравко Димитров заяви, че решението да не се кандидатира
Коментари Харесай

Казах на Борисов, че не искам друг мандат като кмет

Кметът Здравко Димитров съобщи, че решението да не се кандидатира за втори мандат като кмет на Пловдив го е съобщил на водача на партията Бойко Борисов сред първата и втора интервенция, която му бе направена.

„ Аз съм крепко стъпил на земята, на близо 60 години съм и към този момент 16 години съм в политиката. Време е младите лица да създадат крачка напред. Дали трябваше да се каже това в този момент, не мога да разясня, само че беше редно аз да го оповестя, че няма да се кандидатирам за втори мандат. Казал съм го доста пъти - Борисов е ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов. Ние всички сме огледало на него. Аз против господин Борисов в никакъв случай не съм споделил неприятна дума и в никакъв случай няма да ме чуете да го направя ”, съобщи Здравко Димитров.

Относно евентуалната кандидатура на кмета на Тракия Костадин Димитров за кмет на Пловдив, Зико съобщи, че той с партийно строителство не се занимава, заяви

„ Аз съм редови член на ГЕРБ, не съм в управлението, всички районни кметове работят добре. Това решение ще го вземе партията ”, сподели градоначалникът.

На въпрос дали ще се отдръпна от политиката след края на мандата, кметът съобщи, че няма такива проекти все още. На различен въпрос дали оповестяването на решението, че няма да има втори мандат би демотивирало екипа му, кметът съобщи, че се надява да не се стигне до това и все още не се вижда такова нещо.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР