Кметът Здравко Димитров и служебният министър на вътрешните работи Иван

...
Кметът Здравко Димитров и служебният министър на вътрешните работи Иван
Коментари Харесай

Зико и Демерджиев откриха учебната година в СУ „Патриарх Евтимий“! Кметът пожела присъствена година

Кметът Здравко Димитров и служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев откриха образователната година дружно с учители и възпитаници в СУ „ Патриарх Евтимий “.
Прочетете още
“За мен е чест и наслаждение да бъдем през днешния ден дружно. Това учебно заведение има доста история. Тук са учили хора, които са определяли пътя на България, това учебно заведение основава водачи. Попивайте всичко от вашите учители, те са вашите родители тук и желаят да дадат най-хубавото за вас. Никога не забравяйте кои са ви учили и кое е учебното заведение ви. На родителите поисквам една присъствена образователна година, тъй като, когато децата са у дома не е прелестно. Нека да бъде здрава, хубава и сполучлива образователна година. На добър път! ”, пожела градоначалника

Пожелания за старта на образователната година насочи и директорката на школото Валентина Стоенчева

„ Скъпи възпитаници, сътрудници и родители, през днешния ден е трогателен ден. Бъдете спокойни, до вас са вашите учители. Пожелавам ви да бъдете здрави, сполучливи, въодушевени, с цел да се реализирате сполучливо в живота. На добър път! ”, сподели тя.

Тържествени церемонии по случай първия образователен ден огласиха дворовете на всички учебни заведения под тепетата. Тържествата минаха и при спазването на Коронавирус ограниченията, като на доста места не бяха допускани родители.

Тържество и доста усмивки имаше и в ОУ " Души Хаджидеков ", където чакат до месец ремонтът да завърши и децата още веднъж да се върнат в главната постройка на учебното заведение.







Празникът и в ОУ " Елин Пелин ":



Тържество даде старт и на първия образователен ден в ОУ " Димитър Талев ":





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР