Кметът ще обяви намеренията си при поредната обикновена инспекция, а

...
Кметът ще обяви намеренията си при поредната обикновена инспекция, а
Коментари Харесай

Бомба! Ето Кои Две Дами Влизат В Битката За Кмет На София!

Кметът ще разгласи желанията си при следващата елементарна ревизия, а не на специфична гала, отбелязва " Епицентър ".

Омбудсманът Мая Манолова също ще се впусне в кметската борба за София. Тя ще разгласи кандидатурата си за кмет на 4 септември, научи " Дарик ". Тя ще бъде издигната не от Българска социалистическа партия, а от Инициативен комитет. Софийската организация на соцпартията е в подготвеност да я поддържа. Според източници от " Позитано 20 " диалозите с омбудсмана са водени от ръководителя на БСП-София Калоян Паргов, а поддръжката за Манолова ще бъде утвърдена от Националния съвет на партията към средата на септември.

Социологически организации към този момент направиха изследвания за изборните настройки по отношение на Фандъкова и Манолова. Според последното изследване на Галъп, 56% желаят нов кмет на столицата, а 29% - да остане същият.

Междувременно от ГЕРБ оповестиха по-рано, че партията ще се записва за присъединяване в локалните избори на следващия ден, 2 септември, от 9.00 часа. За поредна година партия ГЕРБ ще се записва първа, откакто в продължение на повече от седмица представители на младежката конструкция на партията са давали денонощни наряди пред входа на Централната изборна комисия /ЦИК/, с цел да подсигуряват първото място на ГЕРБ. Необходимите документи ще бъдат импортирани в ЦИК от членове на ИК на ГЕРБ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР