Кметът на Варна, Иван Портних изрази своето разочарование, че ако

...
Кметът на Варна, Иван Портних изрази своето разочарование, че ако
Коментари Харесай

Иван Портних: С идването на Промяната всички проекти във Варна замряха 


Кметът на Варна, Иван Портних изрази своето отчаяние, че в случай че не е било държавното управление на Кирил Петков, Варна е можела да има и по-мащабен план от бул. “Левски ”.

Ето какво показа Портних:
На фотосите е бул. „ Васил Левски “ – най-мащабният план на Варна. За две години изградихме новата част – с пробиви, кръгови кръстовища и скоростни трасета, ремонтирахме и остарялата част. Подкрепи ни държавното управление на ГЕРБ и планът бе изпълнен!

Булевард “Цар Освободител “ към този момент можеше да е новият най-мащабен план на Варна. ‼️‼️‼️ От Летището до бул. Левски ❗️И след това чак до курортите!!! Още едно трасе без светофари от курортните комплекси до летището!!! Огромно облекчение за всички живеещи във Владиславово, Възраждане, Младост и така нататък
Подготвихме предпроектните изследвания – за разширение на булеварда и за създаване и на градска електрическа железница – до летището и до новата индустриална зона.
С идването на държавното управление на “Промяната ” планът спря.
Както и всички други планове! Напомням: За две години не отвориха нито една европейска стратегия! Във Варна (и във всички други общини) не влязоха пари от Европа. Нито лев за България и за Варна и от Плана за възобновяване!
Пълен Провал!
Изводът е явен:
Ако Ви пука за Варна, помислете добре на 2-ри октомври!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР