Кметът на Варна Благомир Коцев заедно с председателя на Български

...
Кметът на Варна Благомир Коцев заедно с председателя на Български
Коментари Харесай

Кметът на Варна разгледа фермерското изложение

Кметът на Варна Благомир Коцев дружно с ръководителя на Български фермерски съюз Георги Стоянов откриха ревюто на локални млечни и фермерски артикули във Варна, което се организира на 5 и 6 април 2024 година в градинката сред бул. Сливница и Археологически музей – Варна. Двамата разгледаха ревюто и пробваха продуктите на земеделските производители. Освен това разговаряха с тях за проблемите и по какъв метод може да им се оказва помощ.

„ Инициативата е доста добра и Община Варна поддържаме директната реализация на фермерските артикули до българските консуматори “, съобщи Благомир Коцев. Председателят на БФС Георги Стоянов добави, че плануват да се вършат сходни изложби и в бъдеще.

В събитието във Варна вземат участие регистрирани аграрни производители, както и дребни и междинни предприятия, занимаващи се с преправка. Изложенията на БФС се реализират с поддръжката на Министерство на земеделието и Държавен фонд „ Земеделие “.

Участниците имат опция да обменят опит и знания, да осъществят контакти един с различен и да засилят съдействието между тях. Посредством ревютата от Български фермерски съюз се надяваме да засилим интереса към земеделските действия на по-широк кръг от хора, както и да притеглим младото население към тях, акцентира още Георги Стоянов.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР