Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев публикува отворено писмо до началника

...
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев публикува отворено писмо до началника
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски с подробности за агресивната охранителка на президентшата

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев разгласява отворено писмо до началника на НСО генерал-майор Данчо Дяков през вчерашния ден:

Господин Генерал,

Снощи по новините на Нова телевизия беше излъчен материал, в който ясно се виждаше по какъв начин Ваша служителка с нападателно държание взе самодейността, а служителят на КАТ, с който тя се разправяше, стоеше и не вярваше какво се случва. Изключително съм признателен на Богдан Асенов за достойното държание и за това, че без боязън застана пред камерите и зае почтена гражданска позиция. Всички видяхме охранителката – много буйна, с нападателно държание, с викове към пътния служител на реда. Господин Генерал, още на 3 август 2018 година аз персонално подадох сигнал до Вас за сходно държание на Ваш чиновник – Елисавета Толева.

Ако не се неистина, това е същата охранителка, снимана и на клипа. Тя е защита на госпожа Радева. Тогава Вашият заместител Емил Тонев изпрати в Стамболийски екип от четирима души, които да създадат следствие на агресивното държание на Вашия чиновник. Тогава бях задоволително явен, че не диря популярност и медийни изяви. Аз съм задоволително прочут с това, което съм постигнал до момента. Възмутен бях, че обект на закани от страна на Вашия чиновник Елисавета Толева бяха хора, които през целия си умишлен живот са се стремили да реализират фантазиите си тук в България, а не да емигрират и да осъществен американската си фантазия на някое друго място по света.

Отговорът, който получих от Вас след инспекцията, беше че НСО ще предприеме нужните дейности по случая, нищо повече. Преглътнах всичко това, а отговорът изхвърлих в кошчето за отпадък. Господин Генерал, при този случай се надявам отговорът да не бъде същият! Ако още тогава този чиновник бе уволнен, нямаше да има втори, а нека не и трети сходен случай. Аз по този начин и не разбрах, дали госпожа Радева знае какви хора има до себе си. Знае ли господин Президентът и спокоен ли е за здравето на своята брачна половинка след тези случаи на експанзия. Мълчах до момента, тъй като почитам доста президентската институция, мълчах, тъй като смятах този сигнал да не доближава до медиите, с цел да не злепоставя НСО и Президентството.

Аз мислех, че тази служителка към този момент е надалеч от президентското семейство, само че очевидно ограничения не са взети, очевидно нещо по-страшно би трябвало да се случи, с цел да спрем експанзията. Господин Генерал, последното изречение от моя сигнал от 3-ти август е: Смятам, че има върху какво да се работи по този мой сигнал. Последното ми изречение през днешния ден е: Вече няма какво да се работи по тези сигнали. Просто има една думичка – уволняване. Тогава, когато 18 години си в системата на НСО и си се самозабравил, време е да се върнеш в 1-ви клас, да започнеш изначало и да схванеш, че животът на открито е различен. Тук, където сме ние, има правила и закони и не се вършим на екшън герои, тъй като законът е един за всички. Предварително Ви благодаря, тъй като съм уверен, че този път няма да оставите случая без позволение.

С почитание: Георги Мараджиев

Към всичките ми другари във Facebook:

Скъпи другари, 

написах всичко това, тъй като моето семейство и моят дом са моята цитадела, и когато някой с експанзия се пробва да урони достолепието и престижа ни и да нахлуе в персоналното ни пространство, моето семейство сме подготвени да отговорим уместно на агресора. Баща ми ми е подарил едни цървули, а неговият завет към мен е бил да не не помня от кое място съм тръгнал. Аз подарих остарели мои обувки на моя наследник, с цел да му припомнят той от кое място е тръгнал, да влезе в тях и да продължи това, което аз съм постигнал.

Това е моето семейство и не ми пука кой по какъв начин ще го одобри! Аз желая правдивост, а не някои да си мислят, че живеят в мутренските години с " бухалката “. А в този момент картата за легитимация може всичко. На служителя на реда желая да кажа следното: Знам по какъв начин се държаха с моето семейство, знам по какъв начин ще се държат с Вас и с Вашите сътрудници. Ако Ви уволнят, заповядайте в Стамболийски, персонално ще Ви осигуря добре платена работа и жилище! Бъдете откровено заслужен за почитание мъж! Вашето семейство и Вашите деца ще се гордеят с Вас, а и ние всички, които оставаме непримирими към несправедливостта!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР